ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Stripes and Fries by Nicolas Ioannides for Sparta line

Βροχή επώνυμων καλεσμένων σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Garden day & Night στη Λευκωσία. Αφορμή για αυτό στάθηκε η επίσημη παρουσίαση της συλλογής  Stripes and Fries by Nicolas Ioannides for Sparta line. 

Ο fashion editor του Beautiful People, Νικόλας Ιωαννίδης, παρουσίασε τα μοναδικά gladiators που σχεδίασε και ετοίμασε σε συνεργασία με το κυπριακό εργοστάσιο Astir.  Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η καλή φίλη αλλά και το άλλο μισό του Νικόλα στο Dress Room,  Έβελυν Καζαντζόγλου. 

Μοντέλα ντυμένα στα λευκά με δημιουργίες από την Glam boutique, με head bands στα μαλλιά by Andreas Zannetides, πέρασαν μπροστά από τους καλεσμένους φορώντας τα μοναδικά gladiators που σχεδίασε ο Νικόλας. Το μακιγιάζ τους επιμελήθηκε η Μαρία Κλείτου και ο Αντρέας Ζεν και τα μαλλιά η ομάδα του KEVIN. MURPHY.  Την εκδήλωση έντυσε μουσικά με τους ρυθμούς του ο Χούλιο Κλεάνθους που ανέλαβε δράση στα decks.

Με στόχο να μας κάνει να ξεχωρίσουμε για ακόμη μια φορά με εμφανίσεις που δεν θα περάσουν απαρατήρητες, ο σχεδιαστής προτείνει παπούτσια που κουβαλούν το δικό του touch και δόση από την τρέλα του. Το σίγουρο είναι πως θα γίνουν η νέα τάση της μόδας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X