ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Style Icon & Hair Style Icon: Η κριτική επιτροπή

newsroom must

Οι αναγνώστες του must.com.cy θα αναδείξουν μετά από ψηφοφορία τα Style Icon και Hair Style Icon, τις γυναίκες δηλαδή που κατάφεραν να ξεχωρίσουν για το στυλ και την ομορφιά τους.

Οι υποψήφιες για κάθε κατηγορία έχουν επιλεχθεί μετά από πολύωρες συζητήσεις από κριτική επιτροπή, την οποία αποτελούν άτομα με προσωπικότητα και άποψη για τη μόδα, το στυλ και τη γυναικεία ομορφιά.

Τα βραβεία θα δοθούν κατά τη διάρκεια του πρώτου Cyprus Madwalk by Gliss που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου, η ώρα 21:00 στο Συνεδριακό Κέντρο.

Μέλη κριτικής επιτροπής:

Χριστόφορος Τηλεμάχου
Ο άνθρωπος πίσω από τα επιτυχημένα λανσαρίσματα των προϊόντων της Henkel. Εδώ και έντεκα χρόνια κατέχει τη θέση του διευθυντή marketing στην εταιρεία, με δραστηριότητα στο λιανικό εμπόριο και κυριότερες μάρκες τις Dixan, Somat, Vernel και Schwarzkopf.

Ειρήνη Χριστοφόρου
Η διευθύντρια του must έχει στόχο να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον της Κύπριας γυναίκας για τη μόδα και την ομορφιά, κάτι που φαίνεται κάθε μήνα μέσα από τις σελίδες του περιοδικού, αλλά και του must online. Μελετώντας τη μόδα κάθε σεζόν (και όχι μόνο), είναι σε θέση να συστήσει στο αναγνωστικό κοινό νέες τάσεις και νέα ταλέντα.

Μαριάννα Ζερβίδου
Μετρά 20 χρόνια στον τομέα της διαφήμισης και γνωρίζει καλά τι πάει να πει τάση και ποιότητα, είναι Διευθυντικό στέλεχος της διαφημιστικής εταιρίας ΓΝΩΜΗ. Η έντονη προσωπικότητά της και το χαμηλό προφίλ της την κατατάσσουν στις γυναίκες που έχουν έντονη άποψη για το τι ζητά ο καταναλωτής.

Τερέζα Ηλιάδη
Αριστοκρατική και φινετσάτη, είναι μία γυναίκα που σε συνδυασμό με την έμφυτη κομψότητα και τους καλούς τρόπους της καταφέρνει να κερδίζει μία θέση ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες κυρίες του νησιού. Η κλασική της εμφάνιση αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Ριάνα Τρεππίδη
Ως εγκεκριμένη σύμβουλος εικόνας, είναι φυσικό να γνωρίζει τα πάντα για το στυλ και τη μόδα. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που φιλοξενήθηκε στις σελίδες των περιοδικών, με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της να κλέβουν την παράσταση. Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα άτομα της κοσμικής ζωής της Κύπρου ξέρει να ελκύει το ενδιαφέρον με την έντονη προσωπικότητά της.

Νατάσα Αλεξάνδρου
Μετατρέποντας το Beautiful People σε οδηγό μόδας, η διευθύντρια του περιοδικού μάς «εμβολιάζει» κάθε εβδομάδα με νέες προτάσεις και τα hot fashion trends. Με τη 15χρονη πορεία της στο χώρο των media, γνωρίζει τη συνταγή του επιτυχημένου lifestyle και τον τρόπο να κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού.

Λουκία Σεργίδου
Με ενεργό ρόλο στα social media, η art director του περιοδικού must ξεχωρίζει για το προσωπικό της στυλ και τη fresh διάθεσή της, τα οποία φροντίζει να μας «μεταφέρει» καθημερινά μέσα από τις προσωπικές της σελίδες σε Instagram και Facebook.

Άρτεμις Κουκκουλλή
Το πρόσωπο πίσω από τα εντυπωσιακά editorials μόδας του must. Συνδυάζοντας ταλέντο, δημιουργία και διάθεση για δουλειά, η fashion editor του περιοδικού καταφέρνει κάθε φορά να αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις hot τάσεις της σεζόν και να μετατρέπει τα τελευταία κομμάτια της αγοράς σε must have.

Διαβάστε περισσότερα:
Style Icon & Hair Style Icon: Γνωρίστε τις υποψήφιες
Style Icon & Hair Style Icon: Τα δώρα των ονείρων σου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση