ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Survivor: Αυτός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος Διάσημος

Μάθαμε την αμοιβή των celebrities του Survivor

newsroom must

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του Survivor ξεκίνησαν οι συζητήσεις σχετικά με τα χρηματικά ποσά που κερδίζουν οι παίχτες με την συμμετοχή τους στο reality επιβίωσης - γεγονός που ξέσπασε μετά τις φήμες που ήθελαν την Ανθή Σαλαγκούδη να αμοίβεται με το ποσό των 6.500 ευρώ την εβδομάδα.

Με αφορμή τα πολλά δημοσιεύματα,ο Αλέξης Μίχας  ανέφερε σε ρεπορτάζ του στο «Πρωινό» ότι η Ανθή Σαλαγκούδη δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη και αποκάλυψε πως ο παίχτης που είναι ο πιο καλά αμοιβόμενος είναι ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος κερδίζει πάνω από 6.500 ευρώ την εβδομάδα.  Παράλληλα, ιδιαίτερα ψηλό ήταν και το κασέ της Αγγελικής Λάμπρη - η οποία αποχώρησε- καθώς και του Πάνου Καλλίδη. H είδηση ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί και εξακολουθεί να υπάρχει ένα μπέρδεμα σχετικά με το ποιος είναι ο πιο καλοπληρωμένος παίχτης.

Αντίθετα όμως με το «Πρωινό» , η εκπομπή "Η φωλιά των Κου Κου" υποστηρίζει πως πράγματι, η Ανθή είναι η πιο καλοπηρωμένη. Δείτε στην συνέχεια την λίστα, όπως προβλήθηκε στην δεύτερη εκπομπή. 

Ανθή Σαλαγκούδη 6,500 ευρώ
Τριαντάφυλλος 6,000 ευρώ
Αλέξης Παππάς 5,500 ευρώ
Κάτια Ταραμπάνκο 5,500 ευρώ
Αγγελική Λάμπρη 5,500 ευρώ
Πάνος Καλίδης 4,500 ευρώ
Μιχάλης Αρναούτης 4,500 ευρώ
Άννα Μαρία Βέλλη 4,000 ευρώ
Γιώργος Κοψιδάς 3,500 ευρώ
Περικλής Κονδυλάτος 3,000 ευρώ

Όσοn αφορά στους μαχητές, βρίσκονται σε αρκετά χαμηλότερο επίπεδο αμοιβών καθώς λαμβάνουν από 500 έως 1,000 ευρώ ο καθένας την εβδομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση