ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Survivor: Διέρρευσε ο παίκτης που αποχωρεί;

Οι διαρροές πληροφοριών γύρω από τις εξελίξεις του survivor φαίνεται πως δεν έχουν τελειωμό.

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές μέρες, όταν ο Τούρκος παραγωγός ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ ένα βίντεο με τους διάσημους παίκτες, από το οποίο απουσίαζε η Σόφη Πασχάλη και ουσιαστικά μαρτυρούσε πως η Σόφη θα αποχωρούσε από το παιχνίδι.

Λίγες μέρες αργότερα και αφού επιβεβαιώθηκε η πληροφορία για την αποχώρηση της Σόφης, τον γύρο του διαδικτύου έκανε μία πληροφορία που ήθελε τους διάσημους να επιστρέφουν στις νίκες, ενώ παράλληλα αποκαλύφτηκε πως υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι ο Ορέστης, η Σάρα, ο Πάνος και η Ελισάβετ, πληροφορία που επιβεβαιώθηκε με το χθεσινό επεισόδιο.

Αυτός που είχε αποκαλύψει από την Παρασκευή ποιος θα κερδίσει την ασυλία καθώς και ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Άρης Σοϊλέδης, πρώην παίκτης της AEK και νυν παίκτης της Oμόνοιας.

Ο Άρης Σοϊλέδης δεν σταματάει εδώ με τις αποκαλύψεις, καθώς στον προσωπικό του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ ανέβασε μια φωτογραφία με τον Ορέστη Τσάνγκ, γράφοντας: «Σε περιμένουν οι επιχειρήσεις σου στη Θεσσαλονίκη», αποκαλύπτοντας με τον τρόπο του πως από το παιχνίδι θα αποχωρήσει ο Ορέστης. Μένει να δούμε αν επαληθευτεί και σε αυτό. Βέβαια το ανέβαζε κατά τη διάρκεια του συμβουλίου που ο κόσμος ψήφιζε, οπότε τίποτα δεν είναι σίγουρο! 

Τέλος, κυκλοφορεί και μια ακόμη φήμη, που θέλει του μαχητές να επιστρέφουν απόψε στις νίκες. Αναμένουμε το σημερινό επεισόδιο, για να δούμε τι από όλα αυτά που διέρρευσε θα επαληθευτεί.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση