ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Ένα μήνα πριν το τραγικό τέλος της η φοιτήτρια Μαρία Δαλιάνη είχε γράψει στο facebook, λόγια αγάπης για όσους τη θυμήθηκαν για τα γενέθλιά της και της έδειξαν την αγάπη τους κάνοντάς της έκπληξη, λίγο μετά τις 12 τη νύχτα.

Η φωτογραφία εξωφύλλου στο προφίλ της δείχνει την τούρτα με τον αριθμό 21, την ηλικία που έμελλε να φύγει για πάντα από τη ζωή.

Δες τι έγραψε η άτυχη Μαρία που βρέθηκε νεκρή στο φωταγωγό του σπιτιού της. Χθες οι γονείς της φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου με δάκρυα στα μάτια ζήτησαν βοήθεια για να βρεθεί η όμορφη Μαρία η οποία είχε να δώσει σημεία ζωής από την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου

«Να γράψω όχι πολλά όπως συνήθως μου αρέσει να κάνω, να γράψω λίγα, λίγα μα πιο προσωπικά και πιο ουσιώδη για εμένα.
Πρίν λίγες μερες είχα γενέθλια, έκλεισα τα 21 μου χρόνια και φέτος πέρασα μία απο τις ωραιότερες χρονιές εορτασμού των γενεθλίων μου.
Και όχι επειδή έκανα ένα όμορφο πάρτυ, όχι επειδή με θυμήθηκαν αρκετά άτομα, όχι επειδή πήρα ακριβά δώρα, όχι επειδή ξεφάντωσα μέχρι το πρωί, εξάλλου δεν έγινε τίποτα από τα παραπάνω, αλλά γιατί πολύ καλοί μου φίλοι διένυσαν μια κάποια απόσταση για να μου κάνουν έκπληξη και να είναι κοντά μου εκείνη τη στιγμή που οι δείκτες του ρολογιού θα σχημάτιζαν τον αριθμό δώδεκα. Για να είναι εκεί να σβήσω το κεράκι μου και να μου ευχηθούν από κοντά το περιβόητο Χρόνια Πολλά

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ