ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Συγκινεί με ανάρτηση της ασθενής στο Ν.Α: «Ευχή μου να βγω σύντομα υγιής»

«Να προσεύχεστε για όλους αλλά ειδικά για τα άτομα που είναι στην πρώτη γραμμή»

newsroom must

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (26/04/21) η 34χρονη Έλενα Γεωργίου Ιωάννου από το νοσοκομείο Αμμοχώστου, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού που χτυπά και την χώρα μας.

Συγκεκριμένα η ίδια, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα όσα περνά η ίδια, μαζί με μια φωτογραφία από το «ταλαιπωρημένο» από τους ορούς κορμί της.

Χαρακτηριστικά, γράφει «Πριν από λίγους μήνες αν με ρωτούσαν για όλο αυτό με την πανδημία θα έλεγα εν πελλάρες όπως σκεφτόμασταν πολλοί... Μέχρι που χτύπησε την δική μας πόρτα... Η επόμενη μέρα με βρίσκει με έντονο βήχα, πόνος στους μυς, πυρετός, δύσπνοια και έντονη κούραση... κατέληξα στο Νοσοκομείο Αναφοράς... Εκεί με υποδέχτηκαν οι καθημερινοί ήρωες με χαμόγελο και έναν χάδι στον ώμο με μια λεξη"ολα θα παν καλά".. Εγώ ψυχολογικά μηδέν για πολλούς λόγους. Άφησα πίσω μου 3 μωρα.. Τον Γιώτη μου μια μάνα που κλαίει που δεν μπορεί να βοηθήσει πάρα μόνο από μακριά... Έναν παπά που παίρνει συνεχώς τηλέφωνα με έναν τρέμουλο στην φωνή του.. Τα αδέρφια μου οι νύφες μου Η πεθερά μου που είναι σε όλα βράχος εκεί. Συγγενείς φίλοι...Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα γυρίσω πίσω γερή και δυνατή.. Όμως θέλω να σας παρακαλέσω να προσέχετε πάρα πολλά... Ο Ιός δυστυχώς υπάρχει δεν είναι μια απλή γρίπη όπως ακούμε.. Συμφωνώ ότι κάποιοι το παίρνουν ανώδυνα αλλά δεν είναι σε όλους το ίδιο... Εγώ το παίρνω δύσκολα και είμαι μόλις 34 χρόνων.. Σκεφτείτε τους δικούς σας παππούδες παπάδες μανάδες γιαγιούλες... Μεγάλη Εβδομάδα σήμερα τα πάθη του Χριστού ξεκίνησαν...Σε λίγες μέρες θα φτάσουμε στο Πάσχα μέρες που περνούμε όλοι μαζί με την οικογένεια μας.. Ευχή μου να βγω σύντομα υγιής και να μπορέσουμε να καθίσουμε όλοι μαζί στο γιορτινό τραπέζι με τα μωράκια μου. Μαζί ενωμένοι και ευσυνείδητοι μπορούμε να νικήσουμε αυτόν τον αόρατο εχθρό που λέγετε κορωνοϊός!!! Να προσεύχεστε για όλους αλλά ειδικά για τα άτομα που είναι στην πρώτη γραμμή νοσοκόμους γιατρούς για το σπουδαίο έργο που δίνουν καθημερινά με πίστη αγάπη!!!»

Πριν από λίγους μήνες αν με ρωτούσαν για όλο αυτό με την πανδημία θα έλεγα επελλαρες όπως σκεφτόμασταν πολλοί... Μέχρι...

Posted by Elena Gewrgiou Iwannou on Monday, 26 April 2021

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X