ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Συγκλονίζει η πρώην παίκτρια του Fame Story για τη μανιοκατάθλιψη

Την γνωρίσαμε το2003 μέσα από το Fame Story 3 όπου κατάφερε να ξεχωρίσει με το ταλέντο της και την δυναμική της παρουσία.

Ωστόσο η πορεία της δεν εξελίχθηξκε όπως ενδεχομένως θα φανταζόταν αφού πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο που της άλλαξε τη ζωή. 

Η Δόμνα Κουντούρη βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και εξομολογήθηκε πως ήρθε αντιμέτωπη με την μανιοκατάθλιψη, γεγονός που την οδήγησε σε νοσηλεία Δρομοκαΐτειο.

«Αφού ένιωσα εγώ καλά, θέλω να μιλήσω για αυτό που πέρασα, θέλω να ενημερώσω και να βοηθήσω τους ανθρώπους που περνάνε κάτι αντίστοιχο. Πρέπει να μιλάμε ανοιχτά για αυτά τα πράγματα και ιδιαιτέρως άνθρωποι που τα έχουμε βιώσει γιατί είμαστε πιο πειστικοί. Θέλω να ξέρει ο κόσμος τι είναι ακριβώς η διπολική διαταραχή και πώς αντιμετωπίζεται», είπε μεταξύ άλλων.

Όλα ξεκίνησαν το 2011, όταν εκδήλωσε μανιακό επεισόδιο. «Είχα μανιακό επεισόδιο. Έχασα τη λογική μου, ξέφυγα εντελώς. Είχα υπερδιέργεση, δεν μπορούσα να περπατήσω σταθερά σε ένα σημείο, περπατούσα σε όλη την Αθήνα ξυπόλητη. Ήταν λες και όλα λειτουργούσαν στο maximum. Μετά αναλογίστηκα το παρελθόν μου και ήμουν άνθρωπος που ήμουν λίγο πριν τη μανία. Δεν κουραζόμουν, μπορεί να ήμουν στο στούντιο μία βδομάδα, χωρίς να κοιμάμαι, μόνο με καφέ και τυρόπιτα. Αυτά είναι δείγματα υπο-μανίας. Δεν είναι φυσιολογικό».

Όπως αποκάλυψε, το 2012 έγινε το μεγάλο μπαμ, μετά από μία λάθος διάγνωση και φαρμακευτική αγωγή, προκαλώντας της παρενέργειες.

Μιλώντας για την παραμονή της στο Δρομοκαΐτειο, ανέφερε:

«Είναι άθλια εκεί μέσα. Δεν είναι οι συνθήκες εκεί κατάλληλες, για το προσωπικό που εργάζεται και για τους ανθρώπους που νοσηλεύονται. Το λέω πολύ σοβαρά. Το έζησα και μπορώ να το στηρίξω. Έκατσα εκεί, έξι ημέρες. Και να είσαι καλά, εκεί μέσα θα τρελαθείς. Δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες. Είναι βρώμικα, παρατημένα, άθλια…», ενώ πρόσθεσε πως «Τις πρώτες 3 μέρες ήμουν σε καταστολή. Μου έδωσαν μια φαρμακευτική αγωγή με την οποία είχα σκεβρώσει. Όταν το είπα στον προσωπικό μου γιατρό ποιο σκεύασμα μου είχαν δώσει, γούρλωσε τα μάτια του. Από αυτό κατάλαβα ότι κάτι πάει στραβά. Ήταν πολύ συγκλονιστικό αυτό, που έζησα με το μανιακό επεισόδιο και κατάλαβα ότι ήθελα βοήθεια. Στην πορεία, είδα ότι υπάρχουν παρενέργειες που δεν μπορούσα να εξηγήσω», είπε για την παραμονή της στο ψυχιατρικό νοσοκομείο.»

Δείτε τη  συνέντευξη:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση