ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις Τζιωνή για το φονικό Στροβόλου

Σαν σενάριο ταινίας θρίλερ είναι οι αποκαλύψεις στις οποίες φέρεται ότι προβαίνει μέσα από τις καταθέσεις του, ο 33χρονος δολοφόνος του ζεύγους Χατζηγεωργίου και Σεργίου, στην οδό Ζαλόγγου στον Στρόβολο. Οι νέες λεπτομέρειες που έδωσε στους ανακριτές για το πως διέπραξε το διπλό φονικό, προκαλούν αίσθηση.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης», ο 33χρονος ανέφερε ότι, εισερχόμενος στο σπίτι από το δωμάτιο του μπάνιο, άκουσε μια φωνή, ταράχτηκε και έψαχνε δωμάτιο για να κρυφτεί. Τότε, εισήλθε στο υπνοδωμάτιο του ζεύγους, όπου είδε την 59χρονη Ντίνα Σεργίου στο κρεβάτι. Η ίδια, μόλις τον αντιλήφθηκε, σηκώθηκε απότομα, αλλά εκείνος σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, της ζήτησε συγγνώμη και την παρακάλεσε να μην φωνάξει. Εκείνη, όμως, φώναξε για βοήθεια, με αποτέλεσμα ο Τζιωνής, «με την καρδιά του έτοιμη να σπάσει», ανέσυρε το μαχαίρι που κρατούσε.

Στο άκουσμα της κραυγής της συζύγου του, ο 60χρονος Χατζηγεωργίου ανέβηκε στο δωμάτιο και, όπως λέει ο Τζιωνής, ο καθηγητής τον έπιασε από τον λαιμό. Τότε, «ψευτοπάλεψαν», βάσει των ισχυρισμών του, γι' αυτό άρχισε να του καρφώνει το μαχαίρι, επειδή ένιωθε απειλή.
Ο 15χρονος τον εκλιπαρούσε

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, μετά τον φόνο του ζεύγους, ο Τζιωνής είχε κινηθεί προς το δωμάτιο του παιδιού, η πόρτα του οποίου ήταν μισάνοιχτη, γι' αυτό αντιλήφθηκε πως πρέπει να είχε ακούσει τα όσα τραγικά διαδραματίστηκαν. Όπως είπε ο Τζιωνής, ο 15χρονος εκλιπαρούσε να τον αφήσει να ζήσει και του είπε να πάρει ό,τι ήθελε από το σπίτι.

Στη συνέχεια κλείδωσε τον 15χρονο στο κελάρι του σπιτιού, αφού προηγουμένως ο Χατζηξενοφώντος κτυπούσε επίμονα την πόρτα στον Τζιωνή για να του ανοίξει. Ο Τζιωνής, την ίδια στιγμή, είχε πει στο παιδί να βρει έναν τρόπο για να δραπετεύσει.

Το χρηματοκιβώτιο και τα χρωστούμενα στους εμπόρους ναρκωτικών

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο Τζιωνής έμαθε για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου το 2012, όταν εργαζόταν ως αλουμινιτζής και είχε σταλεί από τον εργοδότη του για να κάνει μετρήσεις στο σπίτι του ζεύγους, ώστε να τοποθετήσει σίτες. Παράλληλα, ο καθηγητής του είχε ζητήσει να βάλει κάποιες βίδες στο χρηματοκιβώτιο, το οποίο ήταν τοποθετημένο κάτω από το πάτωμα δωματίου. Μάλιστα, ο Τζιωνής είχε εκτιμήσει πως θα χρειάζονταν τρία άτομα για να το μεταφέρουν.

Ο 33χρονος επικαλούμενος τα χρέη του προς εμπόρους ναρκωτικών, αλλά και την δύσκολη ζωή του, καθώς και τις ανάγκες των δύο ανηλίκων παιδιών του, είπε ότι ένιωθε πιεσμένος, κυρίως από τους εμπόρους ναρκωτικών. Σε αυτούς, είπε, χρωστούσε το ποσό των 6 χιλιάδων ευρώ.

ΠΗΓΗ: http://24news.com.cy

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X