ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Συναυλία... εν κινήσει από την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στις γειτονιές της Αθήνας

Η ιδιαίτερη αυτή συναυλία ξεκίνησε από την Τεχνόπολη στο Γκάζι και περνώντας από πολλούς δρόμους του κέντρου της πόλης

Μια «ανάσα» ξεγνοιασιάς προσφέρει στους κατοίκους της Αθήνας η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία πραγματοποιήσε συναυλία… εν κινήσει σε γειτονιές της πρωτεύουσας, τραγουδώντας πάνω σε ένα φορτηγό.

Η ιδιαίτερη αυτή συναυλία ξεκίνησε από την Τεχνόπολη στο Γκάζι, περνώντας από πολλούς δρόμους του κέντρου της πόλης και έφτασε έως τον Ευαγγελισμό.

Η μουσική «πομπή» πέρασε και μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου βρέθηκαν ο πρωθυπουργός, μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων.

«Μόλις ξεκινήσαμε! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα φορτηγό τραγούδια τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας. Ανοίξτε τα παράθυρα! Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι!», ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media ο Κώστας Μπακογιάννης.

Η γνωστή ερμηνεύτρια πέρασε και από το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον ίδιο να δίνει στον εαυτό του το οκ για διάλειμμα από τις  τηλεσυσκέψεις για την άρση των μέτρων λόγω κορωνοϊού, και βγήκε στον δρόμο για να τη χειροκροτήσει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram, «Αφού δεν μπορούμε να πάμε εμείς στην @alkistisprotopsalti ήρθε εκείνη σε εμάς! Σε ευχαριστούμε που γέμισες την πόλη μας με μελωδίες και τραγούδια! #apotondromomeagapi»

Με πληροφορίες από την Καθημερινή Κύπρου

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση