ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Συνελήφθη 22χρονος για την απόπειρα φόνου στην Πόλη Χρυσοχούς

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 22 ετών από τη Λευκωσία προχώρησε χθες η Αστυνομία για την υπόθεση της απόπειρας φόνου στον κατασκηνωτικό χώρο της Πόλης Χρυσοχούς τα ξημερώματα της 14ης Αυγούστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το συγκεκριμένο πρόσωπο συνελήφθη στη Λεμεσό το βράδυ της Τρίτης και ακολούθως μεταφέρθηκε στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για ανάκριση. Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης.

Ο 36χρονος, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, τραυματίστηκε από μαχαιριά στην αριστερή μέση ωμοπλάτη από νύσσον και τέμνον όργανο, και φέρει μικρή γρατσουνιά στην παλάμη του αριστερού χεριού.

Η Αστυνομία μετά το συμβάν απέκλεισε τη σκηνή και περισυνέλεξε διάφορα τεκμήρια, τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις με σκοπό να βοηθηθεί το ανακριτικό έργο.

Επίσης, προχώρησε στην αξιολόγηση των πληροφοριών και των καταθέσεων που έχουν ληφθεί, με σκοπό τη διακρίβωση των στοιχείων των εμπλεκόμενων προσώπων.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης ,“δύο ομάδες νεαρών Ελληνοκυπρίων, οι οποίοι διασκέδαζαν στο εν λόγω χώρο, για ασήμαντη αφορμή ήρθαν σε αντιπαράθεση”.

Κατά τη συμπλοκή που ακολούθησε, άγνωστο πρόσωπο φαίνεται να μαχαίρωσε 36χρονο κάτοικο Λάρνακας στην αριστερή ωμοπλάτη.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει βαθύ τραύμα. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, παραμένει όμως στο νοσοκομείο για επιπρόσθετη θεραπεία.

Αιτία του καυγά ήταν η δυνατή μουσική.

Ο 22χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X