ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Συνεχίζει ο καύσωνας: Νέα κίτρινη προειδοποίηση

Η πρόγνωση του καιρού

Νέα κίτρινη προειδοποίηση για υψηλές θερμοκρασίες εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας 13/7, η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η μέγιστη θερμοκρασία στο εσωτερικό αναμένεται γύρω στους 40 βαθμούς. Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης 14/7 μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

Η πρόγνωση του καιρού

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναμένεται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Στο εσωτερικό δυνατό να σχηματιστεί τοπική ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ, αλλά αρχικά κατά τόπους μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά και τοπικά τα βόρεια, όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ νωρίς το πρωί αναμένεται τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, που σύντομα θα διαλυθούν. Νεφώσεις όμως, που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και καταιγίδα, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναμένεται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά κατά τόπους μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά, όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό, που δυνατό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακή πτώση, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακή πτώση, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X