ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Συννεφιασμένος ο καιρός με βροχές και καταιγίδες

Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται παροδική χιονόπτωση

newsroom must

Χαμηλή πίεση και ασταθείς καιρικές συνθήκες θα επηρεάζουν την περιοχή μέχρι το απόγευμα. Ασθενής ψηλή πίεση αναμένεται στη συνέχεια. Το ύψος του χιονιού, στην πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 14 εκατοστά.

Σήμερα ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στο εσωτερικό, τα ορεινά και τα ανατολικά - νοτιοανατολικά παράλια. Τοπικά στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται παροδική χιονόπτωση ενώ σε περίπτωση καταιγίδας πιθανό να σημειωθεί χαλαζόπτωση. Αργά το απόγευμα τα φαινόμενα υποχωρούν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα δυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και τα νότια παράλια, στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος στα δυτικά όμως θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια, μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 9 στα παράλια και γύρω στον μείον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά, στα ορεινά, θα σχηματιστεί παγετός.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένης ελαφράς βροχής. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή θα καταστεί κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Το βράδυ πιθανό παρατηρηθεί αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα και το βράδυ θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Το βράδυ πιθανό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X