ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

''Συνθέτης προσπάθησε να με βιάσει σε ηλικία 16 ετών''

H Τέτη Σχοινάκη εξομολογήθηκε ότι σε ηλικία 16 ετών συνθέτης προσπάθησε να τη βιάσει. Όπως είπε η κ. Σχοινάκη έχει δεχτεί αρκετές φορές σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή, ωστόσο αυτό που την τρόμαξε πραγματικά ήταν ότι πήγαν να τη βιάσουν σε ηλικία μόλις 16 ετών.

Μιλώντας στο Star ανέφερε, «Μετά τα 14 που άρχισα να μεγαλώνω και να γίνομαι κοπέλα, είχα πολλές σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Δηλαδή αυτός που είχε το καθαριστήριο με κλείδωσε μέσα. Τον απείλησα με τον μπαμπά μου που ήταν αξιωματικός και καταγόταν από την Κρήτη. Έτσι τον φόβισα και μου άνοιξε. Παρενοχλήθηκα και από φίλο της οικογένειας. Αυτά τα χειρίστηκα εύκολα».

«Βρέθηκα στο σπίτι ενός συνθέτη, με μια φίλη μου που είχε ωραία φωνή και ήθελε να έχει μαζί της έναν δικό της άνθρωπο. Αφού η φίλη μου δοκιμάζει τη φωνή της φεύγει για να πάει να φέρει κάτι στίχους. Μου λέει ο συνθέτης ‘τώρα να ακούσουμε εσένα’. Εγώ του απαντώ ‘δεν ήρθα για αυτό’» είπε.

«Άρχισε να με κυνηγάει μέσα στο σπίτι. Μου φάνηκε σαν να κράτησε δύο ώρες όλο αυτό, ενώ πρέπει να κράτησε δυο με τρία λεπτά. Μου έκλεινε την πόρτα για να μην φύγω» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, εξήγησε πως αυτό που την τρόμαξε περισσότερο ήταν η ύπαρξη ενός ακόμα άνδρα μέσα στο σπίτι.

«Ήταν ότι μια συρόμενη πόρτα που είχε ένα θολό τζάμι, μέσα από το τζάμι, όπου δεν μπορείς να δεις χαρακτηριστικά, έβλεπα έναν άλλον άνθρωπο, ο οποίος κοιτούσε μέσα από τη χαραμάδα ο οποίος επρόκειτο να παρακολουθούσε τον βιασμό .»

Όπως η ίδια ανέφερε, η ύπαρξη του δεύτερου άνδρα της έδωσε τη δύναμη να καταφέρει να φύγει.
«Φοβήθηκα ότι αν έβγαινε και αυτός δεν θα μπορούσα να αντιδράσω. Φοβήθηκα ότι αν χάσω την ευκαιρία να φύγω δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα με δύο άνδρες» εξήγησε.

«Πήρα το σκαμπό του πιάνου, του το πέταξα στη μούρη και έφυγα τρέχοντας προς την πόρτα και μετά πήρα μια πέτρα και του έσπασα το τζάμι» συμπλήρωσε.

«Δεν το είπα σε κανέναν. Δεν μου έμεινε τραύμα γιατί δεν έπαθα το πάγωμα που παθαίνουν τα περισσότερα θύματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση