ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Τα 10 Don’ts που δεν πρέπει να κάνεις όσο #μένουμε_σπίτι

Πράγματα που ελπίζουμε πως δεν έχεις κάνει ήδη...

Ριάνα Στυλιανού

Πολλά και διάφορα έχουν ειπωθεί η γραφτεί τις τελευταίες μέρες για το τι μπορεί να κάνει κάποιος όσο μένει σπίτι, στο πλαίσιο του μέτρου #μένουμε_σπίτι. Και εδώ που τα λέμε, μια καραντίνα περίμενες κι εσύ για να τακτοποιήσεις το «αχουράκι» σου και να εκφράσεις την καλλιτεχνική σου φύση ή τώρα ανακάλυψες τη γυμναστική στο σπίτι και «καίγεσαι» για να βρεις tutorials του κάθε gym freak εκεί έξω; Ναι... μάλλον αυτό το άτομο ακούγετε ακριβώς σαν εσένα. Well, εφόσον είμαστε σε αυτοπεριορισμό εδώ και ένα μήνα είμαστε σχεδόν σίγουροι πως έδωσες κάποια ρουτίνα στην καθημερινότητά σου και έχεις εμπλακεί σε πολλές δραστηριότητες που σε κρατάνε απασχολημένη. Αλλά μήπως σου είπε κανείς τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις όσο είσαι στην καραντίνα; Εμείς είμαστε εδώ για’ σένα για να σου πούμε τα πράγματα όπως έχουν.

Και ελπίζουμε διαβάζοντας αυτά τα Don’ts να μην κάνεις tick αυτά που έκανες ήδη... Τουλάχιστον προσπάθησε να μην επαναλάβεις τα λάθη σου, κάτι είναι και αυτό! 

Νο1: Μη στείλεις σε πρώην, ή αν έστειλες ήδη... don’t do it again! Χειρότερα θα νιώσεις και θα έχεις έναν ακόμη λόγο να αυτομαστιγωθείς για μια ακόμη λαμπρή σου επιλογή. Κι αυτοί σε καραντίνα είναι.

Νο2: Μη διαβάζεις τα ζώδια. Αλήθεια βγαίνουν ακόμη ημερήσιες και εβδομαδιαίες προβλέψεις; Του τύπου τί; «Σήμερα θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία στον δρόμο για την κουζίνα, μην την προσπεράσεις και βγες για ένα ποτό;» I mean.. Όλα αυτά ίσως είναι λιγάκι γελοία στην παρούσα στιγμή

Νο3: Μην κάνεις δίαιτα. Είναι και ο μόνος τρόπος να μην αντικατηγορηθείς ότι την έσπασες. Αφού δεν την ξεκίνησες καθόλου anyways.. Στα κιλά σου θα είσαι και μετά την καραντίνα. Απλά προσπάθησε να μην καταναλώνεις snaks σαν να μην υπάρχει αύριο.. Όλα με μέτρο και θα είσαι μια χαρά!

Νο4: Μη βάζεις αντισηπτικό κάθε πέντε λεπτά. Δεν λειτουργεί σαν το αντικουνουπικό και ο ιός δεν είναι κουνούπι εδώ που τα λέμε. Άλλωστε έχεις που 'χεις τα μαύρα σου τα χάλια (μη λες ψέματα, τα έχεις- γι’ αυτό κάνε click εδώ), δεν θες και τα χέρια ενός σκληραγωγημένου ξυλοκόπου να ολοκληρώσουν την εικόνα σου.

Νο5: Μην καπνίζεις. Γενικά. Για πάντα.

Νο6: Μην κράζεις τους «celebrities» που βγαίνουν για δηλώσεις σχετικές με καραντίνα, covid 19 και «εκτελούν» το imagine για κάποιο δικό τους ανούσιο λόγο. Άσε που δεν αποτίνουν φόρο τιμής στον John Lennon όπως πιστεύουν. Άσε τους να κάνουν τα δικά τους και ασχολήσου και ’συ με τον εαυτό σου.

Νο7: Μην βλέπεις ολόκληρες σεζόν μέσα σε μια νύχτα (I’ve been there) Το επόμενο πρωί, η εικόνα που θα αντικρίσεις στον καθρέφτη δεν θα είναι ό,το πιο ευχάριστο εφόσον η ταλαιπωρία και οι μαύροι κύκλοι θα γίνουν πρωταγωνιστές στο όμορφό σου πρόσωπο. Διάβασε το αγαπημένο σου βιβλίο ή γράψε στο ημερολόγια σου. Οτιδήποτε για να αποφύγεις τις τηλεκριτικές συσκευές 2 ώρες πριν από τον ύπνο τέλος πάντων!

Νο8: Μην πρήζεις τον/ την κολλητό/ή σου με τηλέφωνο ανά 5 λεπτά.
«-Τί κάνεις;»
«-Τίποτα!»
«-Α κι εγώ, τί θα κάνεις σήμερα;»
«-Τίποτα!»
«-Α κι εγώ»
Κάθε άλλο παρά στα νεύρα βοηθάει όλο αυτό και που είσαι, μη διανοηθείς και ρωτήσεις «τι νέα;» Εκτός και αν η κολλητή σου έχει κάποιο quarantine crush..

Νο9: Ξεκόλλα το κινητό σου από τα χέρια σου. Υπάρχουν κι άλλα… κινητά στο σπίτι να ψαχουλέψεις. Να η ευκαιρία! Εντάξει αυτό δεν το εννοούσαμε και το ξέρεις.. (ελπίζουμε δηλαδή) Πάρε ένα βιβλίο στα χέρια σου, χρησιμοποίησέ τον χρόνο σου ποιοτικά.

Νο10: Μην παρακολουθείς συνέχεια τηλεόραση. Διάβασε και κανένα περιοδικό μόδας για παράδειγμα! Ενημερώσου για τις νέες τάσεις που θα βλέπεις συνεχώς μετά την καραντίνα. Εμείς κυκλοφορούμε στις 3 του Μάη παντός... ;)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση