ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Tα 9 σημεία ελέγχου εισόδου - εξόδου που θα «σκανάρει» η Αστυνομία σε Λεμεσό και Πάφο

Αυξημένη η παρουσία των μελών της Δύναμης

Από τις 8 το βράδυ της Πέμπτης (12/11) τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση των μετακινήσεων σε Λεμεσό και Πάφο.  Υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται η μετακίνηση προσώπων από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί της επόμενης μέρας, εξαιρουμένων των μετακινήσεων για έκτακτους ιατρικούς λόγους (από/προς φαρμακείο, νοσηλευτήριο) ή για σκοπούς εργασίας, με την παρουσίαση σχετικής βεβαίωσης ή αποδεικτικού στοιχείου. Ααπαγορεύεται επίσης η μετακίνηση προσώπων από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, καθώς και μεταξύ των δύο Επαρχιών, εξαιρουμένων των μετακινήσεων εργαζομένων σε ουσιώδεις υπηρεσίες, μετακινήσεων για ιατρικό περιστατικό (με την προσκόμιση ιατρικού πιστοποιητικού), μετακινήσεων για μεταφορά προσώπων από και προς τους Αερολιμένες Λάρνακας και Πάφου και το Λιμάνι Λεμεσού.

Αστυνομία και Εθνική Φρουρά θα συνεργαστούν εφαρμόζοντας σχέδιο το οποίο καταρτίστηκε με εννέα σημεία ελέγχου με φόντο την αποτροπή των μετακινήσεων από και προς τη Λεμεσό και την Πάφο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας, Χρήστο Ανδρέου τα εννέα σημεία σε δρόμους όπου θα διενεργεί ελέγχους η Αστυνομία είναι τα εξής:

- Σταυρός Ψώκας προς Κύκκο

-Πωμός προς Παχύαμμο

-Ακτή Κυβερνήτη

-Περιοχή Οράς

-Άγ.Νικόλαος Πάφου

-Πισσούρι προς Πάφο

- Παλαιχώρι προς Αγρό

- Δρόμος Καρβουνά

- Προδρόμος

Όπως ανέφερε στην «Κ» ο κ. Ανδρέου η παρουσία των μελών της Αστυνομίας θα είναι αυξημένη ενώ έχει γίνει ανακατανομή από διάφορες υπηρεσίες της Δύναμης όπως τη Λιμενική Αστυνομία, αεροδρόμια και από την κοινοτική αστυνομευση που πλέον έχει συνδράμει στο έργο των ελέγχων για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων. Σε σχέση με την παρουσία των μελών της Εθνικής Φρουράς στους ελέγχους, ο κ. Ανδρέου σημείωσε ότι θα συνοδεύουν τα μέλη της Αστυνομίας.

Πηγή: Kathimerini

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση