ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Tα Beauty Line και το Canvag στηρίζουν την Europa Donna Cyprus

Beauty Line x Europa Donna Cyprus x Canvag, η συνεργασία τους για τον Breast Cancer Awareness Month.

Σταύρη Φράγκου

Τα Beauty Line κάθε χρόνο συνεισφέρουν στον θεσμό της Europa Donna και φέτος με αφορμή τον Breast Cancer Awareness Month αποφάσισαν να ενισχύσουν αυτή τους την προσπάθεια με μία μοναδική συνεργασία με το brand «Canvag».

H Αριάνα Demian που βρίσκεται πίσω από το «Canvag» και τις οικολογικές, ανθεκτικές, πρακτικές αλλά και πολύ fashionable με έξυπνο design τσάντες σχεδίασε canvag bags σε τρία διαφορετικά χρώματα. Η συγκεκριμένη καμπάνια έχει στόχο την ενημέρωση αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού, με αφορμή τον Breast Cancer Awareness Month.



Γι’ αυτό το project αντικαταστάθηκε το λογότυπο στις fun sized Canvag με τη λέξη «Brave» στους χρωματισμούς της Europa Donna ενώ προστέθηκε το επίσημο ροζ φιογκάκι.

"Μόλις μου έγινε η πρόταση να συνεργαστώ με το Beauty Line και να επιμεληθώ την καμπάνια μέσω του Canvag, μου ήρθε αμέσως μια λέξη στο μυαλό πού κρατάω βαθιά στην καρδιά μου, η λέξη Brave", μας είπε η Αριάνα.
 
Η Σιμώνη Αβραάμ, marketing director των Beauty Line με την Αριάνα Demian

«Brave» 
Η λέξη αυτή μπορεί να εκπροσωπήσει όλες τις γυναίκες ανεξαιρέτως, σε οποιοδήποτε στάδιο του αγώνα και αν βρίσκονται, είτε παλεύουν με τον καρκίνο του μαστού είτε τον νίκησαν, είτε έχασαν κάποιον, είτε στηρίζουν τη σωστή ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.
Στόχος της καμπάνιας, λοιπόν, είναι να μας θυμίζει πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε την κάθε μέρα της ζωής μας με δύναμη, κουράγιο και αυτοπεποίθηση.

Οι τσάντες θα διατίθενται προς πώληση τον Οκτώβριο, σε όλα τα καταστήματα Beauty Line και στο online κατάστημα beautyline.com.cy. Η τιμή της τσάντας θα είναι €30 και όλα τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στη Europa Donna. 


H Αριάνα Demian, η Σιμώνη Αβραάμ, η Φάνη Βασίλειου και η Λουϊζα Πόλυ.

#BeautyLineCyprus #Canvag #EuropaDonnaCyprus

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X