ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Τα διαζύγια που συγκλόνισαν την ελληνική showbiz

Κάποτε ήταν από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, τώρα πια τα περισσότερα από αυτά δεν λένε ούτε... ''καλημέρα''.

Αφού έζησαν έναν παραμυθένιο γάμο, γεμάτο αγάπες και υποσχέσεις, λίγα χρόνια αργότερα ο ξαφνικός χωρισμός τους γίνεται πρώτο θέμα παντού.

Ποια ήταν άραγε τα πιο τρανταχτά διαζύγια της ελληνικής showbiz μετά το τελευταίο που δεν είναι άλλο από αυτό του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού;

Πέτρος Κωστόπουλος – Τζένη Μπαλατσινού

Είναι από τα πιο πρόσφατα διαζύγια που πραγματικά μας σόκαραν. Κανείς δεν περίμενε πως ένα βράδυ Σαββάτου, θα έσκαγε σαν βόμβα μεγατόνων η ανακοίνωση του χωρισμού του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού. Άλλωστε, 18 χρόνια γάμου με τρία πανέμορφα παιδιά ήταν κάτι παραπάνω από απρόσμενο να σκάει στα ΜΜΕ ο χωρισμός τους με μια από κοινού ανακοίνωση.

Νατάσα Θεοδωρίδου - Ανδρέας Φουστάνος

Η αγάπη τους ήταν τόσο δυνατή και ο χωρισμός τους τόσο έντονος. Από full in love το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, Νατάσσα Θεοδωρίδου και Ανδρέας Φουστάνος έφτασαν στο σημείο να στέλνουν ο ένας στον άλλο δικαστικά έγγραφα. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως παρ' όλα τα αρχικά προβλήματα του χωρισμού τους, τώρα πια όταν ο ένας μιλάει για τον άλλο στάζει μέλι.

Ελλη Κοκκίνου - Παναγιώτης Βασιλειάδης
 
Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, ο γάμος τους λαμπερός και ο χωρισμός τους... απρόσμενος και σοκαριστικός. Τι κι αν οι Έλλη Κοκκίνου και Παναγιώτης Βασιλειάδης παντρεύτηκαν το 2007, μόλις τρία χρόνια αργότερα και χωρίς κανείς να γνωρίζει τους πραγματικούς λόγους χώρισαν επεισοδιακά. Πάντως από τη μέρα του χωρισμού τους, μέχρι και σήμερα, οι δύο δεν έχουν καμία απολύτως επαφή παρά μόνο για ότι έχει να κάνει με τον καρπό του έρωτά τους.

Αλέξης Κούγιας – Εύη Βατίδου

Από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Έγιναν θέμα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, εξώφυλλα σε εφημερίδες και περιοδικά και μέχρι και σήμερα ο ένας δεν θέλει να έχει καμία απολύτως σχέση με τον άλλο. Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας και η εντυπωσιακή Εύη Βατίδου χώρισαν και τράβηξαν την πιο μεγάλη κόκκινη γραμμή που έγινε ποτέ στην ελληνική showbiz.

Ελένη Μενεγάκη - Γιάννης Λάτσιος

Ήταν το πρώτο ζευγάρι που εξέπλυξε τους πάντες αφού 9 χρόνια μετά το γάμο τους και με τρία πανέμορφα παιδιά, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος με μία κοινή ανακοίνωση δήλωναν τον χωρισμό τους. Η είδηση τότε έσκασε σαν βόμβα και αρκετά τυπογραφεία περιοδικών και εφημερίδων άλλαζαν την τελευταία στιγμή εξώφυλλα μόνο και μόνο να διαδοθεί η είδηση της - τότε - ημέρας. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι μέχρι και σήμερα δεν έχουν καμία απολύτως επαφή, η δικαστικές διαμάχες για την περιουσία δεν έχουν τελειωμό ενώ η όμορφη παρουσιάστρια πλέον διανύει την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της δίπλα στον γνωστό επιχειρηματία Ματέο Παντζόπουλο.

Βίκυ Καγιά - Νίκος Κριθαριώτης

Ήταν ένας από τους πιο λαμπερούς γάμους και κράτησε μόνο τρία χρόνια. Η Βίκυ Καγιά και ο Νίκος Κριθαριώτης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2010 και τρία χρόνια αργότερα η είδηση του χωρισμού τους έγινε πρώτο θέμα στα lifestyle περιοδικά. Παρ' όλες τις προσπάθειες να σώσουν το γάμο τους δεν τα κατάφεραν ενώ η εντυπωσιακή Βίκυ Καγιά είναι full in love πλέον με τον Ηλία Κρασσά ενώ ο Νίκος Κριθαριώτης με την Ναστάζια Νταρίβα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση