ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τα Fat Free παγωτά Παπαφιλίππου παρουσιάζουν MadWalk by Aperol Spritz

Σταύρη Φράγκου

Τα Fat Free παγωτά Παπαφιλίππου παρουσιάζουν MadWalk by Aperol Spritz! Το απόλυτο fashion Music Project!

Σήμερα Tετάρτη 10 Ιουνίου στις 21:00 στο κανάλι του MAD μπορείτε να απολαύσετε αγαπημένους καλλιτέχνες και ανατρεπιτικά fashion shows σε μια μοναδική βραδιά με την λαμπερή παρουσιάστρια της βραδιάς, Κάτια Ζυγούλη.

To Madwalk 2015 by Aperol Spritz – The Fashion Music Project ο αγαπημένος θεσμός που ενώνει τη μόδα με τη μουσική για πέμπτη συνεχή χρονιά κάλεσε στο Κτίριο 56 του Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” καταξιωμένους αλλά και πρωτοεμφανιζόμενους Έλληνες σχεδιαστές μόδας που συνόδευαν αγαπημένους καλλιτέχνες για ανατρεπτικά Live Performances με πρωτότυπα Fashion Shows.

Το concept της βραδιάς επιμελήθηκαν οι Fashion Directors Ηλίας Μιχαλόλιας και Χάρης Γκοτζαμανίδης και την σκηνοθεσία του show ο Κώστας Καπετανίδης.

Οι σχεδιαστές μόδας, τα fashion brands καθώς και οι καλλιτέχνες που ξεσηκώσαν τους θεατές του φετινού Madwalk 2015 by Aperol Spritz είναι οι 5226 Celia Kritharioti - Boys n Noise & Mike, Loukia – Angelika Dusk, Konstantinos Melis by Laskos– Demy & Angelstoxx, Natar Georgiou – Shaya & Courtney ft. Maria Antona, Dimitris Petrou – Nino και Vrettos Vrettakos – Bang La Decks. Επίσης έντυσαν "μουσικά" την βραδιά οι Axel – Μαρία Έλενα Κυριάκου, BSB – Vegas & Xenia Ghali, Med – Κατερίνα Στικούδη, Replay – Κωνσταντίνος Φραντζής, Underground for Mad Max- Θωμαή Απέργη ft Apostolos Mitropoulos και The White Dress Act by BSB.

Το φετινό MadWalk by Aperol Spritz – The Fashion Music Project επιφυλάσσε εκπλήξεις με special Fashion Act από τον Stan ενώ η pop star Ελένη Φουρέιρα με το δυνατό ρυθμό της και την εκρηκτική της σκηνική παρουσία, σηματοδοτήσε την έναρξη του φετινού MadWalk by Aperol Spritz. Το εντυπωσιακό φινάλε που κορύφωσε το μουσικό γεγονός έκανε το δυναμικό συγκρότημα τους Onirama με ξεχωριστές ερμηνείες και αυθεντική rock διάθεση.

Αυτά που αναφέραμε είναι μόνο λίγα γι΄ αυτό συντονιστείτε απόψε στο κάναλι του MAD στις 21:00 για να δείτε ακόμη περισσότερα.

Eπίσης το MadWalk by Aperol Spritz θα μεταδοθεί και σε επανάληψη το Σάββατο 13 Ιουνίου στις 19:00.

Tην μετάδοση σας προσφέρουν τα παγωτά Παπαφιλίππου! Μην το χάσετε!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X