ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Τα μοναχικά γενέθλια της Εύης Ιωαννίδου και η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση

Δέσποινα Άσπρου

Η 17η Δεκεμβρίου είναι μια ιδιαίτερα σημαντική ημερομηνία για την Εύη Ιωαννίδου, καθώς πριν ακριβώς 23 χρόνια ήρθε για πρώτη φορά στον κόσμο.

Τα φετινά όμως γενέθλια της παίκτριας σίγουρα ήταν αρκετά διαφορετικά και πολύ πιο μοναχικά από ότι είχε συνηθίσει.

Στο επεισόδιο λοιπόν της Δευτέρας 17/12 είδαμε την Εύη να τραγουδάει το «Happy Birthday» στον εαυτό της, γράφοντας παράλληλα ευχές στον καθρέφτη της, με τον οποίο έχουμε δει πως έχει ιδιαίτερη σχέση... και δεν σου κρύβουμε ότι λιγάκι την λυπηθήκαμε.

Λίγο μετά όμως, εμφανίστηκε η Εβελίνα Σκίτσκο με μια τούρτα και έσωσε την κατάσταση! Η εορτάζουσα –εμφανώς ικανοποιημένη-έσκασε ένα τεράστιο χαμόγελο, ενώ δεν δίστασε να φωνάξει και τις υπόλοιπες συμπαίκτριες της να φάνε όλες μαζί την τούρτα... κάτι που βέβαια ξάφνιασε έντονα την Άννα Αμανατίδου, με την οποία έχουν κόντρα!

Και μπορεί μέχρι εκεί όλα να ήταν ωραία.. ωστόσο αντί για δώρο, η Εύη «πήρε την αποχώρηση» από το reality. Μάλιστα πρέπει να παραδεκτούμε ότι η ίδια αποχώρησε με έναν τρόπο που αποδείχθηκε εφιαλτικός για εκείνη. «Απόλυτη ξεφτίλα» χαρακτήρισε η ίδια μιλώντας με την Εβελίνα το γεγονός ότι έφυγε ενώ βρέθηκε απέναντι στην Άννα Αμανατίδου με την οποία βρίσκονταν σε ανοιχτή κόντρα, αφού η Εύη δεν θεωρούσε ότι έπρεπε να βρίσκεται μέσα στο σπίτι. Και μάλιστα όλα αυτά την ημέρα των γενεθλίων της.

Λίγο μετά από όλα αυτά, δεν άργησε και η πρώτη της ανάρτηση. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους όσους με στήριξαν στη συμμετοχή μου, μέσα στο παιχνίδι του GNTM. Ευχαριστώ και αυτούς που δεν με στήριξαν, γιατί μέσα από αυτούς, θα γίνω πιο σωστή και πιο δυνατή. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους δικούς μου ανθρώπους, την οικογένειά μου, που είναι ΠΑΝΤΑ δίπλα μου. Δεν ξεχνώ φυσικά τις φίλες μου και τους φίλους μου, που είναι κοντά μου στα ΕΥΚΟΛΑ και στα ΔΥΣΚΟΛΑ. Κλείνοντας, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την παραγωγή, τους κριτές, την Ζενεβιέβ για όλα όσα έζησα, έμαθα και δεν θα σταματήσω να μαθαίνω. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου Έλενα Χριστοπούλου, την θεά μου που ήταν δίπλα μου και με στήριξε στις δύσκολες αλλά και εύκολες στιγμές!! Καλή συνέχεια, σε όλα τα κορίτσια του GNTM και μια μεγάλη ΑΓΚΑΛΙΑ σε όλους εσάς που συνεχίζετε, να είστε κοντά μου. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥ. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ !!!», έγραψε η Εύη Ιωαννίδου.

Δείτε την πρώτη της ανάρτηση:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση