ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Τα νέα τηλεοπτικά σχέδια του Ανδρέα Γεωργίου

Μετά το πολυσυζητημένο φινάλε της δραματικής σειράς ''Τατουάζ'' που προβάλλεται στον Αlpha και αναμένεται να γίνει στο τέλος της φετινής σεζόν, ο Ανδρέας Γεωργίου ξεκίνησε ήδη να ετοιμάζει το νέο του τηλεοπτικό βήμα. 

 Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Τρίτης μέσα από τη «Φωλιά των ΚουΚου», ο Ανδρέας ετοιμάζει δυο τηλεοπτικές σειρές, μια καθημερινή και μια εβδομαδιαία, με τη μεν καθημερινή να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και την εβδομαδιαία να ξεκινάει τον Ιανουάριο του επόμενου έτους.

Ποιους ηθοποιούς θα δούμε στα νέα του ξεκινήματα εκτός από τον Στέφανο Μιχαήλ;

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος αναμένεται να είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών στην εβδομαδιαία σειρά, ενώ η Δανάη Παππά προορίζεται για την καθημερινή σειρά, όπου θα βρίσκεται και ο Στέφανος Μιχαήλ.

Ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος

Όσο για τους τηλεοπτικούς σταθμούς που θα αποτελέσουν και τη νέα τηλεοπτική στέγη των δυο αυτών πρότζεκτ μιας και η ομάδα των συντελεστών αποχωρεί από τον Alpha, το ρεπορτάζ αναφέρει πως υπάρχουν μέχρι στιγμής τρεις προτάσεις ενώ δεν αποκλείεται να δούμε την παρέα του επιτυχημένου «Τατουάζ» ξανά στον ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός Δανάη Παπά

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση