ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Τα πρώτα Χριστούγεννα του Αrchie

της Κωνσταντίνας Χαμάλη

Τυλιγμένος σε ένα ζεστό καπέλο, και ζεστές μπότες UGG, ποζάρει με background μια τεράστια λίμνη στην αγκαλιά του μπαμπά του και φαίνονται και οι δύο τους κυριευμένοι από συναισθήματα χαράς! Ίσως ο Archie να μην πέρασε τα Χριστούγεννα με την Βασιλική οικογένεια στο Sandrigham αλλά προφανώς περνά υπέροχα στον Καναδά με τον Δούκα και την Δούκισσα του Sussex. 

Μια πηγή αποκαλύπτει τα εξής: "μπορείτε να πείτε ότι ο Archie θα είναι μια κοινωνικός  με αυτοπεποίθηση... Του αρέσει να διασκεδάζει και να αλληλοεπιδρά με τους ανθρώπους. Μερικά παιδιά ντρέπονται ή αγχώνονται γύρω από νέους ανθρώπους, αλλά όχι ο Archie. Θα πάει σε οποιονδήποτε χωρίς να κάνει φασαρία! Η πηγή ανέφερε για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που αγόρασαν ο Δούκας και η Δούκισσα για το γιο τους, και είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν ο Archie να διασκεδάσει όσο το δυνατόν περισσότερο. "O Archie είναι τα πάντα για τον Harry και την Meghan. Για τα Χριστούγεννα, του αγόρασαν βιβλία, τουβλάκια, μπάλες...Για εκείνους τα ‘’υπερπαραγωγή’’ δώρα δεν είναι τα πάντα. " 

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex έγραψαν κάτω από το βίντεο τους : «Σας ευχόμαστε μια πολύ καλή Πρωτοχρονιά και σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας! Μας άρεσε να συναντιόμαστε σε τόσους πολλούς από όλο τον κόσμο και δεν ανυπομονούμε να γνωρίσουμε πολλούς από εσάς του χρόνου. Ελπίζουμε ότι το 2020 θα σας φέρει την υγεία και τη συνεχιζόμενη ευτυχία.’’ 

 

Χωρίς αμφιβολία,  το βίντεο της Meghan και του Harry, είναι από τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα μπορούσε να λάβει κανείς μας! 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση