ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τα σενάρια που βρίσκονται στο τραπέζι για τα σχολεία

Πηγές από το Υπουργείο Παιδείας αναφέρουν στην «Κ» ότι θα είναι σεβαστή η όποια απόφαση της κυβέρνησης για τα σχολεία

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Του Γιάννου Λύτρα

Ένα σημαντικό ζήτημα το οποίο θα κληθεί να επιλύσει η κυβέρνηση είναι αυτό της ενδεχόμενης επιστροφής των μαθητών στα σχολεία. Οι αρμόδιοι του Υπουργείου Παιδείας αναμένουν τις όποιες αποφάσεις θα ληφθούν, ώστε να πράξουν αναλόγως.

Στο τραπέζι, ωστόσο, υπάρχει το σενάριο της παράτασης του κλεισίματος των σχολείων και τους μαθητές να φοιτούν με την μέθοδο της τηλεκπαίδευσης για μια εβδομάδα ακόμα, κάτι που είχε αναφερθεί και πριν από το Πάσχα. Ακόμα ένα σενάριο το οποίο βρίσκεται υπό εξέταση είναι αυτό της επιστροφής στις τάξεις μόνο των τελειοφοίτων μαθητών των Λυκείων και των Τεχνικών Σχολών, ένεκα των Παγκυπρίων Εξετάσεων, και της συνέχισης της φοίτησης των υπολοίπων μαθητών με την μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Πηγές από το Υπουργείο Παιδείας αναφέρουν στην «Κ» ότι θα είναι σεβαστή η όποια απόφαση της κυβέρνησης για τα σχολεία, ωστόσο, τονίζουν ότι ο χώρος της εκπαίδευσης δεν αποτέλεσε ποτέ πηγή προβλήματος, αλλά ακολουθούσε την τάση της κοινωνίας ευρύτερα. Ως εκ τούτου, πρέπει να θεωρείται δεδομένη η στάση που θα τηρήσει το Υπουργείο Παιδείας αναφορικά με τα σχολεία, των οποίων επιθυμεί την πλήρη επαναλειτουργία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X