ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Τα sexy posts της Κορινθίου με το πολυσυζητημένο κοστούμι

Η Μαρία Κορινθίου είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα αφού τόσο η εκρηκτική της παρουσία όσο και ο χαρακτήρας της, δεν την αφήνουν να περάσει απαρατήρητη.

Η αγαπημένη ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της σεζόν, στο διαχρονικό μιούζικαλ της Finos Film, ''Γοργόνες και Μάγκες''. Η Μαρία Κορινθίου έκλεψε τις εντυπώσεις με το εντυπωσιακό και αποκαλυπτικό κοστούμι που φορούσε επι σκηνής, ενώ πολλοί ήταν και αυτοί που την κατέκριναν υποστηρίζοντας πως το κοστούμι αποκάλυπτε το γυμνό της στήθος. Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε, το κοστούμι τροποποιήθηκε και πάνω του προστέθηκαν πούλιες και φτερά. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο κοστούμι είχε προκαλέσει παρόμοια σχόλια και στο παρελθόν, όταν τον ρόλο υποδυόταν η Μάρθα Καραγιάννη.

Η Μαρία φωτογραφίζεται απο τη Ρούλα Μονιάκη με το πολυσηζητημένο κοστούμι στο νέο τεύχος του περιοδικού MUST που κυκλοφορεί αυτό τον μήνα στα περίπτερα.

Στην συνέντευξη της η ηθοποιός αναφέρεται ανάμεσα σε άλλα, στις κριτικές που την προσβάλλουν, στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στο παρελθόν και στις αποκαλυπτικές της φωτογραφήσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός στo instagram με τα σχόλια και τα likeς να πέφτουν βροχή!

 

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση