ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

«Ταχεία» εκπαίδευση του πρίγκιπα William για την μοναρχία

Τι αποκαλύπτει η βιογράφος του.

newsroom must

Ο πρίγκιπας William όπως όλα δείχνουν ίσως καταφέρει να ανατρέψει το πρωτόκολλο και να γίνει αυτός μονάρχης αντί για τον πατέρα του Κάρολο. Ο ίδιος παρακολουθείται στενά από την βασίλισσα Ελισάβετ κάθε εβδομάδα για να ελέγχει ότι ο ίδιος είναι έτοιμος να αναλάβει την μοναρχία.

Η βιογράφος της Kate Middleton είπε χαρακτηριστικά ότι η μοναρχία έχει παίξει «πολύ σημαντικό διττό ρόλο» στην ζωή του και όσον αφορά την Βασίλισσα «Είναι η μονάρχης του αλλά και η αγαπημένη του γιαγιά που θέλει να τον προετοιμάσει για το μέλλον». Ακόμη επισήμανε ότι ο William προετοιμάζεται από το 1995 και την εισαγωγή του στο κολλέγιο Eton. Φυσικά, συνέχισε λέγοντας ότι « Ο ίδιος μάλλον θα αρνηθεί το γεγονός εάν κάποιος τον ρωτήσει».

Προσθέτοντας, η ίδια, «Ο William πέρασε πολύ δύσκολα με το γεγονός ότι έπρεπε να μπει σε αυτή την διαδικασία, αλλά η Βασίλισσα τον καλούσε πολύ συχνά στο Παλάτι», «Οι χαμηλών τόνων επισκέψεις, συμπεριελάμβαναν και τον Δούκα του Εδιμβούργου, λέγεται ότι τον έπλασαν στο να γίνει ένας καλός μονάρχης και διάδοχος».

Κλείνοντας η βιογράφος αναφέρει ότι η Βασίλισσα του στάθηκε όσο κανένας και ήταν εκεί για να ακούσει κάθε του προβληματισμό, όμως αυτές οι συνεδρίες έδιναν την δυνατότητα στην ίδια να γίνει μέντορας και δάσκαλος για αυτόν, όπως έκανε και για εκείνη ο παππούς της.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Βασίλισσα Ελισάβετ, έδειξε πολλή συμπαράσταση στα δύο αδέλφια (William&Harry) μετά και τον θάνατο της μητέρας τους πριγκίπισσας Diana το 1997, «Αυτή ήταν μια από τις λίγες φορές που η Βασίλισσα έβαλε την οικογένεια πάνω από το καθήκον».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X