ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Τέλος από τον Alpha μετά από 15 χρόνια η Ελένη Μενεγάκη;

Δέσποινα Άσπρου

Η αλήθεια είναι πως συχνά-πυκνά οι φήμες θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να αποχωρεί από τον Alpha, εξαιτίας του υπέρογκου συμβολαίου της.

Αναλυτικότερα, εξαιτίας του ότι το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι, οι φήμες που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό αυξάνονται και όπως λέγεται η παρουσιάστρια με την νέα τηλεοπτική σεζόν, θα βρεθεί εκτός του Alpha. 

«Μετά από 15 χρόνια καθημερινής τηλεοπτικής παρουσίας η Ελένη Μενεγάκη, το μεγαλύτερο brand name της ελληνικής τηλεόρασης, αποφασίζει να βάλει τέλος στη συνεργασία της με τον Alpha! Εκείνο που κάνει αίσθηση στο ηχηρό τηλεοπτικό διαζύγιο είναι ότι η δημοφιλής παρουσιάστρια πήρε την απόφασή της χωρίς καν να μπει σε καμία διαπραγμάτευση με τη διοίκηση του σταθμού» ήταν το σύντομο κείμενο που αναφερόταν στο γεγονός αυτό σε δημοσίευμα του typologies.gr.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει κανένας το γεγονός, ούτε όμως και διαψεύσει.

Λίγο μετά από την είδηση που έγινε viral, η Ελένη φαίνεται να απάντησε με τον τρόπο της. Μιλώντας μέσα από την εκπομπή της για την αποχώρηση του Jean Paul Gaultier από τα catwalks, η "βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης" 'αφησε υπονοούμενα για την δική της πορεία.

«Είναι πολύ σπουδαίο να αποφασίζει ένας άνθρωπος που έχει κάνει τέτοια πορεία πότε θα βάζει τελεία, άνω τελεία ή θα κλείσει όλα τα φώτα. Αυτό είναι επιτυχία και εκεί αισθάνεται κανείς επιτυχημένος» τόνισε η Ελένη Μενεγάκη και το γεγονός πως η δήλωση ήρθε λίγο μετά από την δημοσιοποίηση της ενδεχόμενης αποχώρησή της, προφανώς δεν πέρασε απαρατήρητο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση