ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες και sneakers μαζί με μια oversized τσάντα ώμου
 

Τέταρτη ποινική δίωξη εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη

Αφορά καταγγελία που έγινε από 24χρονο.

newsroom must

Νέα ποινική δίωξη εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη έχει ασκηθεί από τον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο, εις βάρος του προφυλακισμένου σκηνοθέτη, αναφορικά με την τέταρτη περίπτωση βιασμού που κατατέθηκε εναντίον του.

Η κατάθεση έγινε από 24χρονο ενώπιον της 19ης ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ίδιος κατηγόρησε τον σκηνοθέτη για βιασμό πριν από 7 χρόνια, όταν δηλαδή βρισκόταν σε ηλικία 17 ετών και μάλιστα δύο φορές.

Τα όσα κατέθεσε ο 24χρονος, διαβιβάστηκαν από την δικαστική λειτουργό και στον κ. Σπυρόπουλο, με τον ίδιο να ερευνά την υπόθεση και να ζητά να λάβει κατάθεση από τον Λιγνάδη, που κρατείται ήδη στις φυλακές της Τρίπολης. Μετά τις εξηγήσεις του καλλιτέχνη, ο εισαγγελικός λειτουργός προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης, που είναι η τρίτη που ασκείται σε βάρος του.

Να θυμίσουμε ότι οι κατηγορίες εναντίον του αφορούν δύο υποθέσεις βιασμού κατά συρροήν σε ανηλίκους, ενώ τον Μάρτιο του 2021 έγινε και τρίτη καταγγελία, με θύμα ενήλικο σε αυτήν την περίπτωση, η οποία οδήγησε στην άσκηση δεύτερης ποινικής δίωξης εναντίον του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση