ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Θα πληρώνουμε για rapid σε μεταγενέστερο στάδιο;

Η απάντηση του αρμόδιου Υπουργείου.

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Το ενδεχόμενο διακοπής των δωρεάν προγραμμάτων ελέγχου με rapid test αντιγόνου του γενικού πληθυσμού και των εργαζομένων σε μεταγενέστερο στάδιο υπάρχει ως σκέψη στο πλάνο των αρμοδίων. Σύμφωνα με πηγή από το Υπουργείο Υγείας, κάτι τέτοιο θα αξιολογηθεί αργότερα και όχι στο παρόν στάδιο, καθώς δεν έχει δοθεί η δυνατότητα σε όλο τον πληθυσμό να εμβολιαστεί κατά της Covid-19.

Εφόσον, αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, το αρμόδιο Υπουργείο δεν μπορεί να προχωρήσει στη λήψη τέτοιας απόφασης.

Όταν υπάρξει σημαντική εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού και θα δοθεί η δυνατότητα εμβολιασμού σε όλους τους πολίτες, μόνο τότε, κάτι τέτοιο θα τεθεί επί τάπητος. Ουσιαστικά ο πολίτης θα πληρώνει για να υποβληθεί σε rapid test όπως γίνεται στην περίπτωση του PCR.

Να σημειωθεί ότι ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου είχε σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα σε δηλώσεις του στον ΑNT1, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να αξιολογηθεί και η συγκεκριμένη παράμετρος «γιατί δεν πρέπει να επιβαρύνεται ο φορολογούμενος πολίτης, διότι κάποιος επέλεξε να μην βάλει το εμβόλιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση