ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Θα υποδυθεί έναν gay, 18χρονο μαθητή

Για έναν ρόλο-πρόκληση, που αναμένεται να συζητηθεί όσο λίγοι, ετοιμάζεται αυτό τον καιρό ο νεαρός ηθοποιός Ανδρέας Φυλακτού, με τον ερχομό της νέας χρονιάς. Πρόκειται για τη νέα κοινωνική σειρά της Άντρης Πολυδώρου με τίτλο «0», στην οποία ο Ανδρέας θα υποδυθεί έναν gay 18χρονο μαθητή.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον ταλαντούχο ηθοποιό και μας είπε: «Είναι τεράστια πρόκληση για μένα αλλά και για τον οποιοδήποτε, τη στιγμή που τέτοιος ρόλος δίνεται για πρώτη φορά στην κυπριακή τηλεόραση. Είναι πολύ διαφορετικό να υποδύεσαι έναν gay και να τον σατιρίζεις και άλλο να τον υποστηρίζεις».

Η νέα σειρά του Mega, σύμφωνα πάντα με το σενάριο της Πολυδώρου, θα είναι αρκετά αιχμηρή για τα κυπριακά δεδομένα, ενώ στο cast της σειράς εκτός από τον Ανδρέα Φυλακτού, περιλαμβάνονται οι ηθοποιοί Αλέξανδρος Σταύρου, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Μαρία Μιχαήλ, Χρήστος Γρηγοριάδης, Χριστόφορος Χριστοφόρου, Ντόρις Κυριακίδου, Νίκη Δραγούμη κ.ά. 

Τη σκηνοθετική ματιά της σειράς θα έχει ο Γιώργος Σιούγας, σκηνοθέτης της σειράς Μυστικά της Εδέμ. Τα γυρίσματα θα αρχίσουν τον Ιανουάριο και η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα πολύ σύντομα.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση