ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

The Crown: Η προσθήκη στο σενάριο που έγινε τελευταία στιγμή για την πριγκίπισσα Diana

Δείτε τι ζήτησε η Emma Corrin

Η πρεμιέρα της 4ης σεζόν του The Crown στο Netflix πλησιάζει και οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στα πολυσυζητημένα νέα επεισόδια κάνουν ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις για τα όσα θα δούμε.

Πρόσφατα, μάλιστα, η Emma Corrin που υποδύεται την πριγκίπισσα Diana, μιλώντας  στο Radio Times είπε πως ζήτησε από τους σεναριογράφους να προσθέσουν σκηνές που να αφορούν στα βουλιμικά επεισόδια της πριγκίπισσας Diana ώστε να μπορέσει να αποδοθεί ρεαλιστικά η διατροφική διαταραχή που αντιμετώπιζε για αρκετά χρόνια.

Αναλυτικότερα, η 24χρονη ηθοποιός είπε:  «Δουλεύαμε πάνω στη γλώσσα του σώματός της και φτιάξαμε μαζί ένα έγγραφο που στείλαμε στην ομάδα των σεναριογράφων και έλεγε: “Μπορείτε να συμπεριλάβετε μερικές σκηνές από αυτό στο σενάριο, γιατί πραγματικά θα μας άρεσε να εμπλουτίσουμε αυτές τις σκηνές;”Αισθάνθηκα πως αν προσπαθούσαμε να απεικονίσουμε τη βουλιμία με ειλικρινή τρόπο, έπρεπε να τη δείξουμε όντως – διαφορετικά είναι ζημιογόνο σε οποιονδήποτε πέρασε κάτι τέτοιο. Δε νομίζω ότι πρέπει να αποφεύγουμε τέτοιου είδους συζητήσεις. Η Diana ήταν πολύ ξεκάθαρη για την εμπειρία της με τη βουλιμία και το θαυμάζω αυτό». Παράλληλα, πρόσθεσε πως για εκείνη υπάρχει συσχετισμός με την πίεση που νιώθουν οι γυναίκες του σήμερα να είναι αδύνατες και λαμπερές με τα σόσιαλ μίντια να έχουν κάνει ακόμα πιο σημαντικό για τους ανθρώπους να θεωρούν πως πρέπει να «έχουν μια συγκεκριμένη εικόνα».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emma Corrin (@emmalouisecorrin) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X