ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

newsroom must

Το γενεαλογικό δέντρο της πριγκίπισσας Diana, ξεδιπλώνεται σε 4 σελίδες

Πριν από την Diana, ποιος; Μπορεί να γνωρίζεις μόνο την «πριγκίπισσα του λαού», αλλά ο οίκος των Spencer πάει πάνω από πεντακόσια πενήντα χρόνια πίσω και περιλαμβάνει πρόσωπα όπως ο πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Winston Churchill, σε ένα γενεαλογικό δέντρο με αριστοκράτες, εμπόρους και, πλέον, μοντέλα.

Δεδομένο είναι πως από το γενεαλογικό δέντρο της οικογένειας Spencer γνωρίζουμε σίγουρα την Diana. Η αγαπημένη λαίδη του βρετανικού λαού, η Lady D, που έγινε πριγκίπισσα με τον γάμο της με τον Κάρολο, ανήκε σε μια οικογένεια αριστοκρατών που πάει χρόνια πίσω, στον 15ο αιώνα, και περιλαμβάνει ακόμα και μια σχεδόν άγνωστη στο ευρύ κοινό συγγένεια με τον πρώην πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Winston Churchill. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος είναι πως η οικογένεια Spencer είχε λάβει πολλούς τίτλους ανά τα χρόνια, και περιλαμβάνει το δουκάτο του Μάρλμπορο, την κομητεία στο Σάντερλαντ και την βαρονεία των Churchill.

Η ιστορία του οίκου των Spencers από τον 15ο αιώνα μέχρι σήμερα, στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί την Κυριακή 4 Απριλίου μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ