ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: «Όλοι έχουν κάτι να πουν για το σώμα μου»

Η σχεδιάστρια μόδας μιλά για το mom shaming που βιώνει για τα κιλά της εγκυμοσύνης

newsroom must

Μπορεί η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη αυτό το διάστημα να είναι απασχολημένη με τις προετοιμασίες για τον ερχομό του μωρού της, ωστόσο σχεδόν καθημερινώς ξεκλέβει λίγο χρόνο και τον αφιερώνει στα social media ώστε να παρέχει στους ακόλουθούς της συμβουλές, τιπς και φυσικά, στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η όμορφη σχεδιάστρια μόδας και blogger, πρόσφατα, αποκάλυψε στο Instagram πως δέχεται πολλές ερωτήσεις για την εγκυμοσύνη της, μεταξύ αυτών και αρκετές που αφορούν τα κιλά που έχει πάρει μέχρι στιγμής.

Η μανούλα to be θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα σχετικά με τα κιλά της εγκυμοσύνης και όχι μόνο, δήλωσε: “Το διαπίστωσα τώρα που πρώτη φορά έχω πάρει κάποια κιλά και πάλι όλοι σχολιάζουν πως έχω πάρει λίγα… Άλλοι μου λένε πως είναι μεγάλη η κοιλιά μου, όλοι έχουν κάτι να πουν για το σώμα που δεν τους ανήκει […] Εμένα προσωπικά δεν είναι κάτι που με ενοχλεί ούτε κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ. Όμως δεν μπορώ να φανταστώ πόσες φορές κοπέλες ήρθαν σε δύσκολη θέση επειδή κάποιος σχολίασε το σώμα τους”.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση