ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ηρακλής Τσουζίνοφ: 5 must see φωτογραφίες και όσα δεν ξέρεις γι' αυτόν

Όσα δεν γνωρίζετε για το μεγάλο νικητή του GNTM 3

newsroom must

Είτε παρακολουθούσες το GNTM 3, είτε όχι, πάμε στοίχημα πως γνωρίζεις τον μεγάλο νικητή του σόου: τον Ηρακλή Τσουζίνοφ. Ποιος όμως είναι ο 20χρονος εντυπωσιακός γαλανομάτης που κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό και έγινε ο πρώτος άντρας top model της Ελλάδας; Πριν δούμε όσα δεν γνωρίζουμε γι' αυτόν, αξίζει να κάνουμε ένα throwback στην οντισιόν του και να θυμηθούμε πως από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε φαβορί και έκανε τους πάντες να μιλάνε γι' αυτόν.

Λαμβάνοντας υπόψη την νίκη του και πιστεύοντας πως ο Ηρακλής θα μας απασχολήσει πολύ από εδώ και πέρα, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε γι' αυτόν και 5 must see φωτογραφίες του. Ιδού, λοιπόν!

1.O Ηρακλής Τσουζίνοφ είναι 20 ετών
2. Ο εντυπωσιακός γαλανομάτης αν και έχει καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα, γεννήθηκε στη Γερμανία και μεγάλωσε στη Ρωσία.
3.Στην Ελλάδα ζει από την ηλικία των 8.

4.Αν και το πραγματικό του όνομα ήταν Ιμπραχίμ, λόγω μπούλινγκ που δεχόταν στο σχολείο και εξαιτίας της αγάπης του για την ελληνική μυθολογία, το άλλαξε σε Ηρακλής.


5.Σπουδάζει σχέδιο μόδας και styling.
6.Ασχολείται με το modelling τα τελευταία 2 χρόνια.

7.Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην μητέρα του. Μεταξύ άλλων, είπε πως την δύναμή του την αντλεί από αυτήν - καθώς υπήρξε πάντοτε το στήριγμα του και τον μεγάλωσε κάνοντας προσωπικές θυσίες. «Γενικά η μητέρα μου είναι ο ήρωάς μου. Έχει κάνει τόσα για εμένα και έχουμε περάσει τόσα και τόσα. Πραγματικά μια γυναίκα ότι μεγαλώνει έναν άντρα, χωρίς να έχει πατέρα είναι άλλο level. Και παρόλο που έχει κάνει τόσα, εγώ δεν της το ανταπέδιδα. Όπως το πιο απλό πράγμα, να της πω σ’ αγαπώ, δεν μου βγαίνει τόσο εύκολα, ενώ είναι τόσο μηδαμινό. Ο πατέρας μου ήταν πολύ δειλός, δεν ξέρω τι τον έκανε να μας αφήσει, αλλά άλλος ένας λόγος που βρίσκομαι εδώ, είναι γιατί θέλω να με γνωρίσει ο κόσμος και να ακουστώ πέρα από την Ελλάδα, ώστε να καταλάβει τι άφησε, να καταλάβει το λάθος του».


8.Όπως αποκάλυψε στην οντιστιόν, η μεγαλύτερη φοβία του είναι οι κατσαρίδες.
9.Ο νεαρός Ηρακλής πλαισίωνε την Τάμτα στο βίντεο κλιπ του ''Replay''!
10.Το motto του Ηρακλή είναι το εξής: “Μέσα σε όλα!”.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram/ @hercules0

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση