ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Θέμα στη Βουλή για την Ακρίτα

Τη δική της απάντηση έδωσε η γνωστή δημοσιογράφος και σεναριογράφος στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππά, για το αν παίρνει ακόμα ή όχι τη σύνταξη του πατέρα της Λουκή Ακρίτα.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook η Έλενα Ακρίτα απάντησε στον βουλευτή, ο οποίος κατάθεσε ερώτηση στη Βουλή με θέμα εάν της καταβάλλεται ακόμα η σύνταξη του πατέρα της Λουκή Ακρίτα.

Η απάντηση της γνωστής δημοσιογράφου απάντησε με ένα μεγάλο «ΟΧΙ». Χαρακτηριστικά έγραψε: «Η απάντηση είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ. Δεν μου καταβάλλεται καμία σύνταξη εδώ και χρόνια. Αναλυτικά, το κείμενο του Υπουργείου Οικονομικών το αναρτώ εδώ.

Η δική μου απάντηση σε σας (και σε κανέναν άλλον) είναι:
1. Τη σύνταξη αυτή τη σταμάτησε η χούντα και δεν καταβαλλόταν επί 7 χρόνια.
2. Παρ’ όλο που, ως παντρεμένη, είχα νόμιμο δικαίωμα στο ¼ της σύνταξης, ποτέ δεν εισέπραξα αυτά τα χρήματα όσο διαρκέσανε οι δυο γάμοι μου (σύνολο 12 χρόνια). Κι αυτό το έπραττα, με βάση το προσωπικό μου αξιακό σύστημα.
3. Με την είσοδο της χώρας στο μνημόνιο, έκρινα σωστό να μην προχωρήσω σε διαδικασίες που θα μου επέτρεπαν τη συνέχιση της καταβολής της - σε χρόνια τόσο δύσκολα για τον τόπο μας. Τέλος, τονίζω ότι η σύνταξη ήταν απολύτως νόμιμη και αυτό προκύπτει από όλα τα σχετικά έγγραφα.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Σας ευχαριστώ!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X