ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Θετικά στον κορωνοϊό 14 άτομα από την παραγωγή του «Mission Ιmpossible 7»

Σε καραντίνα και ο Tom Cruise.

newsroom must

Δυσάρεστα νέα από τα γυρίσματα της ταινίας στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Tom Cruise, ‘Mission Impossible 7’, καθώς σε απομόνωση (2 εβδομάδων) βρίσκονται 14 άτομα από το συνεργείο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ‘The Sun’ ο ίδιος ο Cruise, είναι οργισμένος που πρέπει να μπει σε καραντίνα, γιατί αναγκαστικά θα πρέπει να «παγώσει» τα γυρίσματα της ταινίας.

Αφορμή φαίνεται να είναι η επαφή που είχε ο ηθοποιός με τις χορεύτριες για μία ολόκληρη μέρα στα studio στην Μ. Βρετανία, οι οποίες στην συνέχεια βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό. Με πηγές να αναφέρουν ότι ο ίδιος βρισκόταν «σε απόσταση λίγων μέτρων» από τις χορεύτριες κατά την διάρκεια των γυρισμάτων σε ένα νυχτερινό club.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

Φυσικά, μια άλλη ανώνυμη πηγή δηλώνει ότι «Ο Tom είναι απολύτως απαισιόδοξος για το τι συνέβη», όμως από τα 14 μέλη που βρέθηκαν θετικά στον ιό, τα περισσότερα ήταν στενοί βοηθοί του, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως και ο ίδιος να ήταν πηγή μετάδοσης.
Να θυμίσουμε, ότι η συγκεκριμένη παραγωγή είχε κληθεί να απολογηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο αφού παραβίασε για άλλη μια φορά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, επειδή στέκονταν ο ένας πολύ κοντά στον άλλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X