ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Θετική στον κορωνοϊό η Khloe Kardashian

«… για δύο ημέρες ήμουν πολύ άσχημα».

Ριάνα Στυλιανού

Τον τελευταίο περίπου χρόνο, η πανδημία του κορωνοίού πλήττει όλο τον πλανήτη... και όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές, ο ιός δεν κάνει διακρίσεις. Δεν ήταν λίγοι οι celebs και πολιτικοί που είχαν πει στη δημοσιότητα πως έχουν βιώσει την νόσο του κορωνοϊου, έχοντας ως στόχο να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες αλλά και να τους παροτρύνουν να πάρουν ακόμα πιο αυστηρά μέτρα προστασίας.

Μια από τις celebs, που μάθαμε πολύ πρόσφατα ότι νόσησε με τον ιό, ήταν η Khloe Kardashian, που πριν από λίγες μέρες, είχε τραβήξει ξανά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της για την επανασύνδεσή της με τον Tristian, τον πατέρα του παιδιού της. Από 'τι φαίνεται όμως, η ίδια έχει αναρρώσει πλήρως, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Khloè ήταν για διακοπές για τα 40α γενέθλια της αδερφής της, Kim Kardashian.

Tα εν λόγω γενέθλια έλαβαν χώρα στη Ταϊτή όπου η Kim γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Η star δεν είχε παρέμβει κανένα πρωτόκολλο για την πραγματοποίηση του πάρτι της, εφόσον ζήτησε από τους καλεσμένους της, να μπουν σε δύο εβδομάδες καραντίνα και παράλληλα να κάνουν covid tests.

Ωστόσο, σε ένα teaser για το επεισόδιο της Πέμπτης του Keeping Up with the Kardashians, η Khloé Kardashian αποκάλυψε πως ήταν θετική, ενώ βλέπουμε την μητέρα της Kris και Kim, να ανησυχούν πολύ για την κατάστασή της.

«Απλώς περιμένουμε με ανυπομονησία τα αποτελέσματα για την Khloe, για να δούμε αν το έχει ή όχι», λέει χαρακτηριστικά η Kim Kardashian, ενώ στη συνέχεια η Khloe εξομολογείται: «Μόλις ανακάλυψα ότι έχω κορωνοϊό. Έχω πάει στο δωμάτιό μου. Θα είναι μια χαρά, αλλά για δύο ημέρες ήμουν πολύ άσχημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση