ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Θοδωρής Αθερίδης: «Η Σμαράγδα παρουσίαζε τέλεια το ‘Celebrity Game Night’»

Μπορεί να τον έχουμε στο μυαλό μας ως έναν πολύ καλό ηθοποιό, ο Θοδωρής Αθερίδης, όμως, απέδειξε πως μπορεί να κάνει με μεγάλη επιτυχία κι άλλα πράγματα. Φέτος, τον απολαμβάνουμε στο «Celebrity Game Night» και η αλήθεια είναι πως μας αρέσει πολύ. Ο Θοδωρής μάς μιλά για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα, τις συμβουλές που του έδωσε η Σμαράγδα Καρύδη και τα επόμενά του σχέδια.

Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε;
Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στην εκπνοή της θεατρικής παράστασης «Το ψέμα», το οποίο ανεβαίνει στην Αθήνα στο Μικρό Παλλάς. Επίσης, κάνω γυρίσματα για το ‘Celebrity Game Night’, που παρακολουθείτε από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 ενώ, ταυτόχρονα, προσπαθώ να οργανώσω το σενάριο μιας ταινίας που θέλω να γυρίσω το επόμενο καλοκαίρι, αλλά και την προετοιμασία της παράστασης «Ελένη» του Ευριπίδη που θα ανέβει στο Παλλάς.

Τι σε έκανε να πεις «ναι» στο «Celebrity Game Night»;
Το ότι είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ψυχαγωγικό, απολαυστικό για όποιον το παρακολουθεί από το σπίτι, αλλά και για όποιον συμμετέχει σε αυτό. Επίσης, είναι πολύ απολαυστικό και για μένα που το παρουσιάζω, καθώς νιώθω ότι έχω μαζεμένους φίλους στο σπίτι μου και παίζουμε.

Υπήρχαν κάποιοι ενδοιασμοί, καθώς το παρουσίαζε παλαιότερα η Σμαράγδα και ο κόσμος κατά κάποιο τρόπο σάς έχει ταυτίσει μαζί;
Όχι, εγώ ποτέ στα επαγγελματικά μου δεν έχω σκεφτεί έτσι στρατηγικά. Αν σκεφτόμουν έτσι, δεν θα τολμούσα να το κάνω, κυρίως διότι η Σμαράγδα το παρουσίαζε τέλεια. Εγώ επαγγελματικά σκέφτομαι διαφορετικά, δηλαδή αν αυτό που κάνω είναι ωραίο.

Σου έδωσε κάποιες συμβουλές;
Ναι, μου είπε κάτι που περίμενα να μου πει: να είμαι ο εαυτός μου σε αυτό το πρότζεκτ.



Τελευταία τα τηλεπαιχνίδια έχουν πέραση στους τηλεθεατές. Γιατί πιστεύεις συμβαίνει αυτό;
Όντως έχουν τόση πέραση; Η αλήθεια είναι δεν παρακολουθώ πολύ τηλεόραση και δεν το γνωρίζω. Κυρίως νομίζω, όμως, έχουν επιτυχία περισσότερο τα ριάλιτι. Δεν μπορώ να στο αναλύσω πολύ, για αυτούς τους λόγους, αλλά φαντάζομαι επειδή είναι ξεκούραστα και παιχνιδιάρικα.

Καιρό έχουμε να σε δούμε σε κάποια σειρά! Αυτό γίνεται από επιλογή σου ή δεν έχει γίνει κάποια πρόταση που να σε εξιτάρει;
Μα δεν γίνονται σειρές! Δεν μου έχει προτείνει κάποιος κάτι, γιατί νομίζω δεν γίνονται και παραγωγές, δεν υπάρχει διάθεση, γίνονται ελάχιστα πράγματα. Η τηλεόραση περνά μια φάση που δεν γίνονται πολλές σειρές, οπότε για αυτό τον λόγο δεν με βλέπεις κιόλας.

Τι σ’ αρέσει να βλέπεις δηλαδή όταν έχεις χρόνο;
Σίγουρα θα δω το Champions League στην τηλεόραση, βλέπω κάποιες ταινίες στη συνδρομητική τηλεόραση, τις οποίες βλέπω στο replay tv, όχι ζωντανά, και όλο το υπόλοιπο είναι ίντερνετ.

Αρκετοί συνάδελφοί σου κάνουν και δουλειές στην Κύπρο. Θα το σκεφτόσουν να κάνεις και εσύ κάτι παράλληλα εδώ;
Βέβαιως, αν μου έκαναν κάποια ωραία πρόταση, θα το σκεφτόμουν σοβαρά.

Ποια η γνώμη σου για τα ριάλιτι σόου, που πλέον είναι όλο και περισσότερα;
Ναι, στα ριάλιτι πλέον όσο υπάρχει περισσότερο βρισίδι, ανταγωνισμός και κόντρα είναι ένας καλός τρόπος να εκτονώνεται ο κόσμος, καθώς έχει πολλά προβλήματα. Γενικά, όμως, το «trash» ευνοείται αυτή την περίοδο.

Σε ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης; Σε απασχολεί να ξέρεις αν η εκπομπή πάει καλά;
Ναι, με ενδιαφέρει η αλήθεια είναι, ρωτάω, αλλά δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες. Επίσης, οι αρμόδιοι μηχανισμοί του καναλιού ξέρουν καλύτερα για αυτά. Δεν είναι όπως στο θέατρο, που γνωρίζω την επικοινωνία της παράστασης, συναναστρέφομαι με τον κόσμο και μπορώ να βοηθήσω και εγώ σε αυτό. Στην τηλεόραση δεν λειτουργώ έτσι, γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν κατάλληλοι άνθρωποι στο κανάλι για να προωθήσουν με τον καλύτερο τρόπο αυτό το προϊόν.

Βλέπουμε πολλούς ανθρώπους που δεν είναι ηθοποιοί να παίζουν σε τηλεοπτικές σειρές. Πώς το βλέπεις αυτό;
Η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος των ηθοποιών έχει καταργηθεί εδώ και τριάντα χρόνια, οπότε συμφωνώ απόλυτα. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Θα σε ενδιέφερε να κυνηγήσεις δουλειές στην τηλεόραση και στην παρουσίαση;
Οποιαδήποτε πρόταση που μπορεί να έχει ενδιαφέρον την ακούω, και είμαι πάντα θετικός.

Τι σου αρέσει να κάνεις τον ελεύθερό σου χρόνο;
Να βγαίνω με φίλους και να κάνουμε ωραίες συζητήσεις, να βγαίνω για φαγητό και να πηγαίνω σινεμά.

Θοδωρής Αθερίδη: «Τη Σμαράγδα δεν μπορεί να μου την αρπάξει κανείς»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση