ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

O Harry και η Meghan σε ρόλο Kardashians;

Thomas Markle: «Η κόρη μου νταντεύει τον Harry»

Δεν βάζει φρένο στα λόγια του ο Thomas Markle πατέρας της Meghan. Τα βάζει και πάλι με την κόρη του και τον γαμπρό του Harry.

Στο ντοκιμαντέρ που ετοίμασε το Fox, για την κρίση στο παλάτι μετά της αποχώρηση του ζεύγους, δήλωσε ότι η Meghan δεν τον αφήνει να δει τον εγγονό του και πως η κόρη του τελικά κατέληξε να «νταντεύει τον Harry»

«Νομίζω πως ο Harry είναι ένας πολύ ανασφαλής άνδρας και αυτό το έχει μεταφέρει στην κόρη μου. Νομίζω ότι έχει καταλήξει στο να τον νταντεύει», δήλωσε στην συνέντευξή του. Παρόλα αυτά όμως τόνισε ότι θέλει να την βλέπει χαρούμενη και ευτυχισμένη.

«Μακάρι να μείνουν μαζί και να αγαπούν και να φροντίζουν ο ένας τον άλλον και τον εγγονό μου. Ακόμη και αν δεν τους δω ξανά, τους εύχομαι τα καλύτερα. Τους αγαπώ ακόμη. Μακάρι να ενωθούμε ξανά, αλλά έχω πάει 75 και ξέρω ότι δεν έχω και πολύ χρόνο».

Ο Thomas πρόκειται σύντομα να καταθέσει σε δικαστήριο κατά της Meghan. Φαίνεται να την κατηγορεί για ψέματα σε μήνυση που είχε κάνει η Meghan προηγουμένως στην Daily Mail και αφορούσε ένα γράμμα του πατέρα της προς τη ίδια το οποίο τελικά βγήκε στην δημοσιότητα.
Στο ίδιο ντοκιμαντέρ μιλούν άτομα τα οποία γνωρίζουν το ζευγάρι όπως οι Piers Morgan, Ryan Seacrest, Mark Cuban και Dr. Phil. Μάλιστα ο Seacrest σύγκρινε το ζευγάρι με τις Kardashians.

«Η οικογένεια των Kardashians χτίστηκε πάνω στο ενδιαφέρον για τη ζωή τους. Προφανώς υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την ζωή της Meghanκαι του Harry. Οι Kardashians δείχνουν τα πάντα. Καλές και κακές στιγμές. Αν θέλουν να κάνουν το ίδιο ο Harry και η Meghan, θα πρέπει να αποφασίσουν τι θέλουν να βγει προς τα έξω»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X