ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Θρίαμβος για την Έλενα Τσαγκρινού η πρόβα générale του Ά Ημιτελικού

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Με ανυπομονησία περιμένει ολόκληρη η Ευρώπη την έναρξη του αγαπημένου διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision Song Contest 2021, που διεξάγεται στο Rotterdam της Ολλανδίας, με την Κυπριακή αποστολή να βρίσκεται στα «βάθρα» των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Μετά και την τελευταία πρόβα της ( Δευτέρα 17/05) η Έλενα Τσαγκρινού, ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο προς την κορυφή, εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Η ίδια πρόκειται να παρουσιαστεί 8η κατά σειρά απόψε το βράδυ στον Ά Ημιτελικό, διεκδικώντας ένα από τα εισιτήρια για την μεγάλη βραδιά του τελικού του Σαββάτου (22/05).
Αναφορικά με την χθεσινή της πρόβα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Στην φωλιά των κούκου», Ισίδωρος Φίκαρης, σε ένα εκτενές ρεπορτάζ ανέφερε ότι η Έλενα έχει εντυπωσιάσει τις κριτικές επιτροπές. Χαρακτηριστικά «Χθες πραγματοποιήθηκαν οι δύο γενικές πρόβες πριν τον σημερινό ζωντανό ημιτελικό με την Κύπρο να ανεβαίνει στα στοιχήματα. Έγινε ο χαμός χθες. Αποθεώθηκε η Έλενα Τσαγκρινού με το El Diablo. Ο κόσμος χειροκρότησε πάρα πολύ στο press room. Αποθεώθηκε πάρα πολύ. Μάλιστα, πριν από τις δύο γενικές πρόβες, ήταν 5η στα στοιχήματα του μεγάλου τελικού και μόλις αυτές ολοκληρώθηκαν εκτοξεύτηκε στην 4η θέση του μεγάλου τελικού η Κύπρος με το El Diablo. Χαράζει πορεία της Ελένης Φουρέϊρα το 2018, βήμα βήμα αυτά που έγιναν με το Fuego».

Με το χειροκρότημα από το κοινό να είναι παθιασμένο, και περισσότερο από κάθε άλλη χώρα, δίνοντάς της την αυτοπεποίθηση, ότι όλα θα πάνε καλά.

Δείτε όσα είπε στο πιο κάτω απόσπασμα:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση