ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και ο Πάνος Μουζουράκης

Ο Πάνος Μουζουράκης συγκλονίζει.

newsroom must

Ο Πάνος Μουζουράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" του Νίκου Χατζηνικολάου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ζωή και στην καριέρα του. Αναφερόμενος στις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις που συγκλονίζουν το τελευταίο διάστημα και αφορούν τον κόσμο του θεάτρου, ο Πάνος μίλησε για την δική του εμπειρία - η οποία ήρθε σε ηλικία 14 ετών και δεν την είχε εξομολογηθεί ως τα 23 του χρόνια ούτε καν στη μητέρα του.

«Είμαστε σε μια εποχή που πρέπει να μιλήσουμε και πρέπει να στηρίξουμε. Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση. Το 50% των ανθρώπων έχει. Δέχθηκα ένα πράγμα και θεωρώ ότι υπάρχει πολύς κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο, όχι μόνο στο χώρο του θεάτρου και του θεάματος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

«Μιλάμε για τον θείο, για τον οικογενειακό φίλο, για τον μπάρμπα στο καφενείο που με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος. Με στιγμάτισε αυτή η εμπειρία στα 14 μου και δεν το είχα πει ούτε στην μάνα μου μέχρι τα 23 μου. Κλειδώνεσαι και αισθάνεσαι ενοχές ο ίδιος. Δεν μπορούμε να προσποιούμαστε ότι συμβαίνει μόνο στον χώρο του θεάματος. Εγώ έχω 4-5 φίλους που έχουν δεχθεί κάτι ανάλογο. Και ναι πρέπει να αλλάξει αυτό. Είναι σωστό να τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα; Πού θα μπούνε αυτά τα νέα όρια», είπε χαρακτηριστικά ο Μουζουράκης.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Τα όπλα, τα ναρκωτικά και η παιδεραστία είναι οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου» και έδωσε τέλος στο θέμα.

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση