ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τόνια Σωτηροπούλου για σεξουαλική παρενόχληση: «Ήμουν 18 κι εκείνος 54»

Η αποκάλυψη της ηθοποιού

newsroom must

Με αφορμή τις απανωτές αποκαλύψεις περί σεξουαλικών παρενοχλήσεων στον χώρο του αθλητισμού, της showbiz και όχι μόνο, η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε στην εφημερίδα Νέα για το ελληνικό #Metoo και λίγο μετά, επανήλθε στο προσκήνιο μια συνέντυξη που είχε παραχωρήσει στην ΕΡΤ τον Νοέμβριο και στην οποία αποκάλυπτε πως και η ίδια έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση.

«Δυστυχώς ως γυναίκα κι εγώ έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση. Στον χώρο της δουλειάς, στον δρόμο, στην καθημερινότητά μου. Την πρώτη φορά που μου έτυχε, η αρχική μου σκέψη ήταν μήπως έκανα εγώ κάποιο λάθος και έδωσα λάθος δικαίωμα. Δυστυχώς, αυτή είναι πάντα η σκέψη και είναι λάθος. Δεν χρειάζεται να δοθεί δικαίωμα όταν κάποιος έχει ήδη αποφασίσει πως μπορεί να σε μεταχειριστεί με συγκεκριμένο τρόπο και πως εσύ δεν θα κάνεις τίποτα γι' αυτό» τονίζει η γνωστή ηθοποιός.

Αναφερόμενη στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, η ίδια αποκαλύπτει στην ΕΡΤ:«Είχα μια μέρα γύρισμα και εκεί ήταν ένας ηθοποιός που παίζαμε σε κάποιες σκηνές μαζί. Εγώ ήμουν τότε 18 κι εκείνος 54. Όταν τέλειωσε το γύρισμα πήγα στο καμαρίνι μου, αλλάζω, πάω να πάρω την τσάντα μου και μπαίνει μέσα και πάει να με φιλήσει. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν τι σιχαμένο και τρομακτικό είναι αυτό που κάνει, που απλά μπήκε στον χώρο μου και ήρθε πάνω μου».

Τότε, όπως η ίδια λέει, όταν αρνήθηκε να υποκύψει, ο άντρας που την παρενόχλησε δεν πτοήθηκε. Αντίθετα, συνέχισε να την πιέζει και της είπε πως οι περισσότερες κοπέλες στην ηλικία της, αν θέλουν να κάνουν καριέρα στην υποκριτική, περνούν πρώτα από το κρεβάτι σκηνοθετών, γνωστών ηθοποιών και παραγωγών ώστε να τύχουν της απαραίτητης στήριξης στον χώρο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS