ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τι αποκάλυψε η Ήβη Αδάμου για το μωρό της;

Δέσποινα Άσπρου

Η Ήβη Αδάμου είναι από τις γυναίκες της showbiz που προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φλας των φωτογράφων. Παρόλα αυτά όλοι ξέρουμε πως αυτή την περίοδο βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού στην αγκαλιά της έχει το πρώτο της μωράκι και στο πλάι της, τον άντρα της ζωής της, Μιχάλη Κουϊνέλη.

Και μπορεί λοιπόν η Ήβη να μην μας συνηθίζει σε προσωπικές δηλώσεις, ωστόσο στην σημερινή εκπομπή (19/10) του «Happy Day», μίλησε για πρώτη φορά για το μωρό της και αναφέρθηκε στις στιγμές που ζει έχοντας το στην αγκαλιά της, αλλά και για το πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Μιλώντας για την απώλεια των κιλών είπε: «Με ρωτάνε τι έχω κάνει! Δεν έχω κάνει κάτι! Η αλήθεια είναι ότι όταν δεν βάζεις κιλά, ή βάζεις τα απαραίτητα που λέμε στην εγκυμοσύνη, που είναι λογικό να βάλεις κάποια, νομίζω ότι μετά δεν είναι τόσο δύσκολη η διαδικασία να τα χάσεις. Σιγά σιγά με τον καιρό φεύγουνε. Και όταν ταλαιπωριέσαι στην αρχή και δεν προλαβαίνει και να φας.. τουλάχιστον εγώ έτσι ήμουνα» δήλωσε η Ήβη Αδάμου.

Έπειτα η Ήβη αποκάλυψε και σε ποιον μοιάζει το μικρό της κοριτσάκι: «Είναι ίδια ο μπαμπάς της» είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS