ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τι ισχύει για γάμους, βαφτίσεις και κηδείες μετά τα νέα μέτρα

Όλες οι λεπτομέρειες

newsroom must

Νέα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού ανακοινώθηκαν χθες το βράδυ από τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου.

Οι πόλεις που τα μέτρα τους επηρεάζουν περισσότερο είναι η Λεμεσός και Πάφος αφού τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε αυτές.

Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί και απαγόρευση μετακίνησης προσώπων από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου είναι μερικά από τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν χθες το βράδυ τα οποία προκαλούν πονοκέφαλο στους πολίτες και ιδιαίτερα άτομα που χρειάζονται να μεταβαίνουν σε άλλες επαρχίες για την εργασίας τους.

Τα έκτακτα μέτρα αυτά δεν περιορίζονται μόνο στις μετακινήσεις αλλά για άλλη μια φορά επηρεάζουν και προγραμματισμένες βαφτίσεις, γάμους καθώς και κηδείες.

Αυτή η χρονιά μοιάζει με πραγματικό εφιάλτη για όσους είχαν προγραμματίσει γάμο ή μια βάφτιση καθώς τα μέτρα αλλάζουν συνεχώς και ο αριθμός των καλεσμένων ολοένα και συρρικνώνεται.

Μπορεί στην Λευκωσία, Λάρνακα και Αμμόχωστο το μέτρο αυτό να μην ισχύει όμως στην Λεμεσό και Πάφο η λίστα των καλεσμένων σε γάμους και βαφτίσεις δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 10 άτομα.

Συγκεκριμένα από τις 12 Νοεμβρίου μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2020: 

Επιτρέπονται οι θρησκευτικές τελετές (γάμοι, βαφτίσεις, κηδείες) με μέγιστο αριθμό τα 10 πρόσωπα.

Απαγορεύεται η διεξαγωγή γευμάτων/δείπνων και οποιωνδήποτε άλλων εκδηλώσεων για γάμους και βαφτίσεις, πέραν εκδήλωσης σε οικία με μέγιστο αριθμό 10 προσώπων περιλαμβανομένων των ανήλικων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X