ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τι λέει ο γιατρός του Trump για την υγεία του

«Η ιατρική ομάδα του Λευκού Οίκου θα παραμένει σε επαγρύπνηση»

Από το πρωί τα διεθνή media έχουν πάρει φωτιά με την είδηση ότι ο πρoέδρος της Αμερικής Donald Trump και η σύζυγός του βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Αρχικά ενημέρωσαν ότι θα έμπαιναν σε καραντίνα όταν στενή συνεργάτης τους Χόουπ Χιξ η οποία ταξίδεψε μαζί τους για το Οχάιο όπου έγινε το debate ήταν θετική στον κορωνοϊό. Λίγο αργότερα όμως τα αποτελέσματά τους βγήκαν και ο πρόεδρος ενημέρωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter ότι είναι θετικός τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του και ότι μαζί θα το ξεπεράσουν. «Θα το ξεπεράσουμε μαζί. Ξεκινάμε άμεσα καραντίνα και ανάρρωση»

 

Για την κατάσταση της υγείας τους ενημέρωσε ο θεράπων ιατρός τους κοινοποιώντας μια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «Είναι καλά» και ότι πρόκειται να μείνουν στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της περιόδου της «ανάρρωσής» τους και θα συνεχίσει τα καθήκοντά του κανονικά.

«Η ιατρική ομάδα του Λευκού Οίκου θα παραμένει σε επαγρύπνηση και εκτιμώ τη στήριξη που μας παρέχεται από μερικούς από τους μεγαλύτερους ιατρικούς επαγγελματίες και φορείς» τονίζεται ακόμα ενώ ο Λευκός Οίκος θα ενημερώνει συχνά για την πορεία της υγείας τους.
Ο Αμερικανός πρόεδρος ο οποίος είναι 74 ετών ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και υπάρχει κίνδυνος για επιπλοκές στην υγεία του από τον ιό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X