ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Jean με plain t-shirt, αθλητικά και statement σκουλαρίκια
 

Τι συνέβη στην δίκη Σπυροπούλου, Λιάγκα και Σταμάτη

Ηλεκτρισμένο ήταν χθες το κλίμα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, στην αγωγή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη. Κι όλα αυτά μετά τα προσβλητικά σχόλια - όπως υποστηρίζει η παρουσιάστρια του ALPHA στο Πρωινό του ΑΝΤ1 πριν από περίπου ένα χρόνο.

Η Κωνσταντίνα ζητούσε μέσω αγωγής 520.000 ευρώ, δηλαδή 260.000 ευρώ από τον καθένα ενώ όπως δήλωσε τα χρήματα θα τα δώσει για φιλανθρωπικό σκοπό.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα η ίδια περιόρισε την απαίτηση στα 50.000 ευρώ για κάθε εναγόμενο μέσω των συνηγόρων της Ηλία Λάρδα και Δημήτρη Κούρεντα.

Μάρτυρας στην δίκη, ο δημοσιογράφος της εκπομπής ''Σπίτι μου, σπιτάκι μου'' Άρης Λιαπάτης, ο οποίος χαρακτήρισε τους διαλόγους Λιάγκα - Σταμάτη ως ''κανιβαλιστικούς'' σε βάρος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τα σχόλια ''ειρωνικά''.

«Αυτό που έμεινε από τη συγκεκριμένη εκπομπή ήταν ότι κάποιος την πληρώνει, καθώς και ο χαρακτηρισμός ''κοριτσάκι''» δήλωσε ο μάρτυρας ενώ οι Γιώργος Λιάγκας και Σάσα Σταμάτη δεν εμφανίστηκαν στην δίκη και μέσω των συνηγόρων τους κατήγγειλαν απόπειρα ''ευνουχισμού της σκέψης και της ελεύθερης έκφρασης. Αυτό ήταν μέχρι τώρα προνόμιο του Πάπα της Ρώμης''.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση