ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Τι ξεκλειδώνει στην πρώτη φάση της άρσης των μέτρων

To Υπουργείο Υγείας προέβη σε αλλαγές τόσο στο έντυπο Β όσο και στις επιλογές των SMS

Στην πρώτη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων έπειτα από το lockdown τριών εβδομάδων που επιβλήθηκε στις 10 Ιανουαρίου μπαίνει τη Δευτέρα 01/02 η Κύπρος.

Ο σχεδιασμός του Υπουργείου Υγείας είναι σταδιακός με την πρώτη φάση χαλάρωσης να προνοεί την επαναλειτουργία κομμωτηρίων, κουρείων, ινστιτούτων αισθητικής και σχολών οδηγού. Επίσης, αυξάνεται το ποσοστό των εργαζομένων από 25% σε 50%, με ελάχιστο αριθμό 5 εργαζόμενους, εάν το επιθυμεί ο εργοδότης, και χωρίς περιορισμό του μέγιστου αριθμού εργαζομένων.

Παράλληλα, όσον αφορά τις κοινωνικές συναθροίσεις σε οικίες, επιτρέπεται πλέον η επίσκεψη μέχρι δύο (2) ατόμων. Νοείται ότι απαγορεύεται η πραγματοποίηση γεύματος/δείπνου σε οικίες για γάμους και βαφτίσεις.

Στο μεταξύ, το Υπουργείο Υγείας αποφάσισε την απαγόρευση της πρόσβασης στα μονοπάτια της φύσης τόσο για σκοπούς άθλησης όσο και για άλλους λόγους, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει μεγάλους συγχρωτισμούς.

Νέο έντυπο Β διακίνησης - Νέες επιλογές στα SMS 

To Υπουργείο Υγείας προέβη σε αλλαγές τόσο στο έντυπο Β όσο και στις επιλογές των SMS. Συγκεκριμένα προστέθηκε ο αριθμός 9 ως κατηγορία καθώς ανοίγουν κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής αλλά και κέντρα δερματοστιξίας, ενώ στον αριθμό 5 έχει προστεθεί η επιλογή για επίσκεψη σε οικία.

 

Πηγή: Η Καθημερινή

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση