ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τιμολέων Διαμαντής: Η πρώτη του ανάρτηση μετά τη νίκη

Οι τίτλοι τέλους για το φετινό MasteChef έχουν πέσει, με τον Τιμολέων Διαμαντή, να είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef, και να παίρνει το χρηματικό έπαθλο του διαγωνισμού μαγειρικής.

Μετά από αρκετούς μήνες σκληρής δουλειάς, και αμέτρητων δοκιμασιών ο 28χρονος chef, επέστρεψε στους δικούς του ανθρώπους, αλλά έκανε την επιστροφή του και στα social media, κάνοντας την πρώτη του ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ίδιος θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ, αλλά και να κάνει μια ανακεφαλαίωση, για όλα όσα έζησε αυτούς τους μήνες στο MasterChef.

H λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία ήταν η εξής: «Κάπως έτσι πέφτουνε οι τίτλοι τέλους. Νιώθω τόσο τυχερός και τόσο ευλογημένος που με αξίωσε ο Θεός να ζήσω τόσο έντονα αυτό το ταξίδι και να βγω Νικητής! Περάσαμε όλοι μαζί χαρές και λύπες που ποτέ μα ποτέ δεν θα σβήσουν από την μνήμη μου.. Ευχαριστώ όλους εσάς που με στηρίξατε σε όλη την διάρκεια του διαγωνισμού! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή, στο κανάλι, στην οικογένεια μου, σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στο Masterchef και στους τρεις υπέροχους κριτές μας...! Το δωμάτιο των νικητών τα κατάφερε και έκανε τον στόχο πραγματικότητα!! Υ. Γ Κάποιες φορές η αφοσίωση κερδίζει το ταλέντο.»

Δείτε την ανάρτηση του:

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X