ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

''Την Καγιά και την Παπαγεωργίου τις έχουν απορρίψει από πολλές δουλειές''

To Greece's Next Top Model κατάφερε για ακόμα μια σεζόν να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, με τις παίκτριες αλλά και την κριτική επιτροπή να βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας. 

Ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής, Βασίλης Ζούλιας, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το φαινόμενο GNTM και αναφέρθηκε τόσο στην Βίκυ Καγιά όσο και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Η μόδα στην Ελλάδα ήρθε τα τελευταία χρόνια. Βοήθησαν και οι εκπομπές μόδας. Είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων. Η Κουλιανού έκανε καριέρα χωρίς να κάνει πλαστική. Σε έναν κόσμο γεμάτο από Kardashians είναι καλό να είσαι μια Grace Kelly. Είναι καλό να βλέπουμε διαφορετικά μεγέθη στο GNTM. Δεν μου αρέσει, όμως, που φοράνε τόσο αποκαλυπτικά μαγιό. Τη Βίκυ και την Ηλιάνα τις έχουν απορρίψει από πολλές δουλειές στο παρελθόν» τόνισε ο Έλληνας σχεδιαστής. 

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην εξάρτησή του στις ουσίες και στο αλκοόλ, λέγοντας: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι 27 χρόνια καθαρός χωρίς ουσίες. Μου είχαν δώσει πολλές συμβουλές τότε, αλλά δεν καταλάβαινα. Η χρήση είναι γενικά μια κόλαση. Εμένα μου πήρε 10 χρόνια να καθαρίσω και να αναζητήσω βοήθεια. Το λάθος που κάνουν πολλοί είναι ότι πιστεύουν πως θα τα καταφέρουν μόνοι τους. Αυτό ήταν και το δικό μου λάθος. Ενώ δεν είναι έτσι. Απευθύνθηκα σε μια ομάδα, την οποία παρακολουθώ μέχρι και σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Δείτε το video:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS