ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Το αγαπημένο θέμα συζήτησης και η γυμναστική της πριγίπισσας Diana

Όσα αναφέρει ο προσωπικός της γυμναστής.

newsroom must

Λίγες μόλις μέρες μετά τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Diana, στο Sunken Garden του Kensington Palace, νέα δημοσιεύματα θέλουν την ίδια να έτρεφε την ίδια αν όχι περισσότερη εκτίμηση προς τους γιους της, William και Harry, όσο εκείνοι.

Αυτό φαινόταν και από τα λεγόμενά της, προς τον Cameron Falloon, ένα 24χρονο τότε γυμναστή που εργαζόταν για αυτήν ως personal trainer από τον Δεκέμβρη του 1996 μέχρι τον Ιούλιο του 1997.

Ο ίδιος, σήμερα, μιλά για την επαφή του μαζί της, στην ‘Daily Mail’ αποκαλύπτοντας ότι η πριγκίπισσα διατηρούσε τη σιλουέτα της, κάνοντας απλές ασκήσεις ενδυνάμωσης, όπως καθίσματα, ασκήσεις deadlifts και κοιλιακούς, δύο με τρείς φορές την εβδομάδα.

Χαρακτηριστικά ο γυμναστής περιγράφει, «Ερχόταν και έκανε γυμναστική μαζί μας νωρίς το πρωί, μακριά από τις κάμερες και τους παπαράτσι. Είχε μια στρογγυλεμένη και προς τα εμπρός στάση του σώματος οπότε δουλεύαμε αρκετά με αυτό αλλά ο κύριος στόχος ήταν να είναι δυνατή και δραστήρια».

Συμπληρώνοντας ότι θυμάται την Diana, να ήταν ένας πολύ προσγειωμένος άνθρωπος, με πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ και έχοντας μια ξεχωριστή ικανότητα, να κάνει τους άλλους να νιώθουν άνετα μαζί της. Εξομολογούμενος, «Αμέσως ένιωθες άνετα, δεν υπήρχε ποτέ η αίσθηση του δέους. Έδειχνε πάντα ενδιαφέρον σε όλους και στο τι είχαμε να πούμε».

Από την άλλη, ο Falloon, είχε παρατηρήσει ότι η Diana μιλούσε συνέχεια για τα παιδιά της (85%), ενώ θεωρεί ότι αν ζούσε ακόμη, οι σχέσεις τους δεν θα είχαν ταραχθεί τόσο πολύ, λέγοντας «Για να είμαι ειλικρινής, εάν ήταν ακόμα εδώ, δεν θα συνέβαινε αυτό. Ενδιαφερόταν πολύ για την οικογένεια».

Ενώ κατέληξε, εξηγώντας, «μιλούσε συνεχώς για αυτούς, δεν θα μπορούσε να τους αγαπάει περισσότερο από όσο τους αγαπούσε, αυτό ήταν ξεκάθαρο. Αυτό που θα έκανε ήταν να άκουγε και να συμβούλευε σωστά τα παιδιά της».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση