ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το αιχμηρό μήνυμα μιας Ελληνίδας από το αποκλεισμένο Μιλάνο

«Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς από την καραντίνα!»

Δέσποινα Άσπρου

Ο κορωνοϊός κάνει επίσημα πλέον τον γύρο του κόσμου και μέρα με την μέρα, οι ανθρώπινες ιστορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι ολοένα και περισσότερες.

Πρόσφατα, μια Ελληνίδα η οποία ζει και εργάζεται στο Μιλάνο, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία, η Μαρία Κόκκορη θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της και να τονίσει πως τρομάζει περισσότερο από όσα ακούει και διαβάζει για τον κορωνοϊό στην Ιταλία, παρά για τα όσα ζει.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια έγραψε: «Εδώ Μιλάνο!!!  Ζούμε ακόμη, κινούμαστε, μιλάμε μεταξύ μας, δουλεύουμε. Βλέπω ελληνική τηλεόραση και τρομάζω μ' αυτά που βλέπω και όχι με αυτά που ζω. Η κάθε είδηση απομονωμένη είναι αληθινή. Είναι αλήθεια ότι μοιάζει να είναι Αύγουστος στη πόλη με τα πάντα κλειστά, σινεμά, θέατρα, μαγαζιά, γυμναστήρια, σχολεία... Είναι αλήθεια ότι τα κρούσματα αυξήθηκαν (αναμενόμενο)...
Είναι όμως το όλο στήσιμο των ελληνικών ειδήσεων που είναι για μια ακόμη φορά απαράδεκτο. Μουσική υπόκρουση αγχωτική, οι λέξεις εφιάλτης, τρόμος, χαμένος έλεγχος, πανικός επαναλαμβάνονται μέχρι να σε τρομοκρατήσουν. Εδώ δεν τραβάμε τα μαλλιά μας, δεν σχίζουμε τα ρούχα μας, δεν υπάρχει πανικός, κλαυθμός και οδυρμός. Το Μιλάνο είναι μια αξιοπρεπής και πολιτισμένη πόλη που αντιμετωπίζει μια κρίσιμη και πρωτόγνωρη κατάσταση με ψυχραιμία, με σκληρή δουλειά, με αισιοδοξία ακόμη και με χιούμορ. Όλοι είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουμε και είναι άδικο να χρησιμοποιείται αυτή η δοκιμασία για να σπείρει και στην Ελλάδα το πανικό εξυπηρετώντας άγνωστα και ανεξερεύνητα συμφέροντα χαζοκαναλιών και χαζοπολιτικών. Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς από την καραντίνα!»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X