ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το αιχμηρό σχόλιο της Σκορδά για την φιλία και τα ''καρφιά'' στον Αρναούτογλου

Μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις αποφάσισε να παραχωρήσει στην πρεμιέρα της εκπομπής του Θέμη Γεωργαντά η Φαίη Σκορδά, κάτι που δυσαρέστησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιας και η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 επέλεξε να μιλήσει στον καλό της φίλο και στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, παρά στο κανάλι που εργάζεται. 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έκρυψε την ενόχλησή του αφού όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το συγκεκριμένο συμβάν, απάντησε «Δεν θέλω να απαντήσω. Δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να απαντήσω. Δεν θα αφιερώσω ούτε ένα λεπτό γι’ αυτή την απάντηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Στα μαχαίρια» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη Φαίη Σκορδά

Μετά από αυτή τη δήλωση, η Φαίη δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και έστρεψε τα βέλη της προς τον παρουσιαστή, αναφερόμενη στη φιλία της με τον πρώην συνεργάτη της Θέμη Γεωργαντά.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εξέφρασε την επιθυμία να βρεθεί σε μια από τις συναυλίες του αγαπημένου της Ιταλού τραγουδιστή, λέγοντας πως παλαιότερα ο Θέμης Γεωργαντάς προσφέρθηκε να τη βοηθήσει.

«Και μόνο που το είπε αυτό ο Γεωργαντάς, λέω είναι πολύ γλυκό αγόρι! Γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν ξέρουν και τι σημαίνει φιλία. Και ότι πρέπει να στηρίζεις τους φίλους σου, γιατί δεν είχαν ποτέ μάλλον. Επικίνδυνοι οι... άφιλοι άνθρωποι, αυτοί που δεν μπορούν να δοθούν» είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Αρναούτογλου δεν μπορεί να καταλάβει πως η ίδια επέλεξε να δώσει συνέντευξη στον καλό της φίλο χάρην της στενής σχέσης που έχουν τα τελευταία χρόνια. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση